Hopp til innhold
Sonos
Nätverksswitch

Sonos BOOST

1 190:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Få extra bra täckning i ditt trådlösa Sonos-nätverk med denna kraftfulla nätverksadapter. För dig som vill ha bästa möjliga stabilitet i ditt system.

Läs mer:

Beskrivning

Sonos BOOST – effektiv nätverksadapter till det trådlösa SonosNet

 • Ett effektivt sätt att aktivera Sonos eget trådlösa nätverk (SonosNet)
 • Tar ingen plats
 • Ger extra bra täckning hos ditt Sonos-system
 • Smart och diskret design
 • Kan placeras utom synhåll

BOOST är en smart och kompakt nätverksadapter som ger dig extra goda möjligheter att få ut det bästa av Sonos eget trådlösa nätverk, SonosNet. SonosNet är ett alternativ till ditt vanliga Wi-fi-nätverk, och i vissa konfigurationer måste du helt enkelt använda SonosNet för att kunna köra ditt Sonos-system. Men i vilket fall får du en rad fördelar.

Du kan även aktivera SonosNet genom att ansluta en annan Sonos-produkt till ditt nätverk via kabel. Men om du inte har möjlighet att göra detta så är BOOST en enkel och effektiv lösning. Allt du behöver göra är att ansluta BOOST till din router eller ett nätverksuttag i väggen via den medföljande nätverkskabeln, så fixar systemet resten.

Jämfört med den billigare BRIDGE har BOOST tre inbyggda antenner och en mer avancerad nätverksteknik. Det här ger en dubbelt så stark trådlös signal och därmed avsevärt bättre täckning.

BOOST finns i vit finish.

OBS: BOOST utökar inte räckvidden eller kapaciteten hos ditt vanliga Wi-Fi-nätverk.

SonosNet – ett enkelt och stabilt trådlöst extranätverk för Sonos

Om du ansluter en eller flera Sonos-komponenter till din nätverksrouter via kabel skapar systemet ett eget trådlöst nätverk – SonosNet. Det kan ge dig vissa fördelar jämfört med att koppla upp dig mot ditt vanliga trådlösa nätverk:

Större räckvidd eftersom var och en av Sonos-produkterna stöder och utökar nätverket som helhet (mesh-principen). Bättre stabilitet i musikströmmen. Ännu enklare konfiguration utan att du behöver ange Wi-Fi-lösenord.

Hur aktiverar jag SonosNet?

• Genom att ansluta vilken Sonos-spelare som helst till ett nätverksuttag eller en router via kabel.

• Genom att ansluta en BRIDGE- eller BOOST-nätverksadapter till ett nätverksuttag eller en router via kabel.

När KAN jag med fördel använda SonosNet?

Om du har ett stort hem där ditt Wi-Fi-nätverk inte når ut i de yttre områdena. Om du vill ha en mer stabil uppspelning av musiken via Sonos. Här uppnår du detta i och med att du separerar musikströmmen från tung trafik som går över ditt Wi-Fi-nätverk, t.ex. Netflix-streaming eller nedladdning av stora filer. I stora Sonos-installationer rekommenderar Hi-Fi Klubben att du ansluter så många Sonos-enheter som möjligt via kabel (nätverksuttag i väggen eller direkt till routern). På så sätt blir systemet så stabilt som möjligt eftersom du minimerar trådlösa störningar och flaskhalsar i Wi-Fi-nätet.

Den mest optimala och stabila controller-lösningen i en stor installation är en Android-baserad smartphone eller surfplatta. Android-enheter kan nämligen koppla upp sig direkt mot SonosNet, vilket gör att du kan använda den bättre täckningen i det här nätet även när du styr systemet.

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Effektiv nätverksadapter för att aktivera Sonos eget trådlösa mesh-nätverk (SonosNet)
 • Ger ditt Sonos-system extra bra trådlös täckning och stabilitet, särskilt i större hem
 • Tre inbyggda antenner
 • Ethernet-port för kabelnätverk
 • Tar ingen plats
 • Smart och diskret design
 • Kan placeras utom synhåll, t.ex. i ett skåp

Begränsningar

 • <p>BOOST är en smart och kompakt nätverksadapter som ger dig extra goda möjligheter att få ut det bästa av Sonos eget trådlösa nätverk, SonosNet. SonosNet är ett alternativ till ditt vanliga Wi-fi-nätverk, och i vissa konfigurationer måste du helt enkelt använda SonosNet för att kunna köra ditt Sonos-system. Men i vilket fall får du en rad fördelar.</p><p>Du kan även aktivera SonosNet genom att ansluta en annan Sonos-produkt till ditt nätverk via kabel. Men om du inte har möjlighet att göra detta så är BOOST en enkel och effektiv lösning. Allt du behöver göra är att ansluta BOOST till din router eller ett nätverksuttag i väggen via den medföljande nätverkskabeln, så fixar systemet resten.</p><p>BOOST finns i vit finish.</p><p>OBS: BOOST utökar inte räckvidden eller kapaciteten hos ditt vanliga Wi-Fi-nätverk.</p>

Reviews

Videos om Sonos BOOST

Tillbehör till Sonos BOOST

Tekniska specifikationer

FärgVit
FärgVit
Vikt (kg)0,19
Bredd (cm)11,5
Höjd (cm)3,3
Djup (cm)11,5
Höjd emballage (cm)10
Längd emballage (cm)14,5
Vikt emballage (kg)0,57
Bredd emballage (cm)15,5

Rekommenderade produkter