Hopp til innhold
Sonos One Trådlös högtalare

SonosOneTrådlös högtalare

Sonos One erbjuder ett överraskande fylligt ljud. Och är redo för framtidens röststyrning av musik.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

Sonos One - Smart högtalare för att streama musik

Sonos One erbjuder ett överraskande fylligt ljud. Och är redo för framtidens röststyrning av musik. Använd rösten för att spela musik medan du lagar mat. Eller be om att höja volymen medan du står i duschen. Du kan till och med önska favoriten bland godnattvisorna när du nattar barnen. Allt med framtidens röststyrning inbyggt i högtalaren.

De helsvarta eller helvita färgerna, matta ytan och tåliga metallgallret passar i alla rum. När mobilen inte finns till hands är touchkontrollerna för pause, nästa eller volym alltid bara ett klick bort. Och du kan ansluta Sonos One trådlöst till andra Sonos-högtalare för att spela musik i hemmets alla rum. Fyll olika rum med olika låtar, eller gruppera dem så att de spelar samma sak överallt.

Med framtidens smarta högtalare kan du spela musik, kolla nyheter och trafik i realtid, hantera olika enheter och allting annat via din Sonos One. Och vem som helst i hemmet kan ta kontroll över musiken. Barn kan önska sina favoritlåtar att sjunga med till. Kompisar kan hoppa över eller repetera låtar, utan att de behöver någon app. Besökarna på festen kan önska sina favoritlåtar i realtid.

Den praktiska kombinationen av din röst och Sonos-appen gör att du kan hantera all din lyssning på ett enda ställe. Du kommer kunna starta och styra musiken med hjälp av din röst. Eller starta låtar med din Sonos-app, och använd röstkommandon för att hoppa över eller repetera spår, pausa musiken, ändra volymen och mycket mer. Och eftersom din Sonos ständigt uppdateras med nya tjänster och funktioner, blir musiken och röstvalen bara bättre med tiden.*

Sonos One finns i svart eller vitt utförande.

*Röststyrning för Sonos stöds inte i ditt land, än. Funktionerna kommer att bli tillgängliga i din region när Sonos lanseras tillsammans med en tjänst för röststyrning. Exempelvis kommer Sonos One att stödja Amazon Alexa när den här tjänsten blir tillgänglig från både Amazon och Sonos.

Höjdpunkter

  • Överraskande fylligt ljud redo för framtidens röststyrning. Alexa stöds inte i Sverige ännu.
  • Helsvart eller helvit färg som passar alla hem.
  • Skicka låtar, ljudböcker och annat till Sonos-högtalare i andra rum.
  • Touchkontroller är bara ett klick bort.
  • Förberedd för Google Assistenten (via mjukvaruuppdatering)
  • Fukttålig.
  • Stereopar eller bakre högtalare för surroundljud.
  • Spela och hantera musiken med din röst.

Tekniska specifikationer

Bredd emballage (cm)19
FärgSvart
FärgSvart
Höjd emballage (cm)26
Längd emballage (cm)19
Vikt (kg)1,4
Vikt emballage (kg)2,4

Tillbehör till Sonos One

Rekommenderade produkter