Hopp til innhold
Sonos SUB Trådlös subbas

SonosSUBTrådlös subbas

Ge musiken från ditt Sonos-system djup och dynamisk bas – trådlöst. Kan placeras både liggande och stående, väggfäste finns som extrautrustning.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

Sonos SUB – trådlös och stark subbas till ditt Sonos-system

SUB är en unik trådlös subbas som sätter pricken över i på ditt trådlösa Sonos-system. Ett vägguttag och en knapptryckning är allt som behövs för att du ska få imponerande djup och dynamisk bas i hela rummet utan att behöva dra kablar bort till anläggningen.

SUB kan användas tillsammans med alla Sonos-spelare med inbyggd förstärkning, dvs. PLAYBAR, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5 och CONNECT:AMP. Med allt-i-ett-anläggningarna ordnar du snabbt de inställningar som behövs via den automatiska guiden i Sonos app, och med CONNECT:AMP får du lite fler justeringsmöjligheter så att du kan ställa in basen optimalt för dina högtalare.

SUB kan också leverera en solid botten till dina TV- och filmupplevelser tillsammans med soundbar-högtalaren PLAYBAR och ev. två trådlösa bakhögtalare. Här får du verkligen glädje av de fördelar det innebär att köra trådlöst istället för de kabeldragningar en traditionell hemmabioanläggning kräver. Och den härliga råstyrkan ger dig explosioner och filmeffekter som verkligen känns i magen.

Vibrationsfri design och många placeringsmöjligheter

Sonos SUB är bestyckad med två baselement som har monterats i kabinettet med fronterna vända mot varandra. Fördelen med den här principen är att vibrationerna från de två elementen tar ut varandra så att de inte fortplantas till kabinettet. Du får därför en väldigt ren bas utan "kabinettljud", och har du några grannar under dig kommer de också att uppskatta den här egenskapen.

Med sin unika design kan SUB fungera både stående och liggande. Det här gör att du fritt kan välja var du vill placera den, t.ex. under en soffa.

SUB finns i svart eller vit högglans. Specialdesignat väggfäste finns som extrautrustning.

OBS: SUB fungerar inte tillsammans med CONNECT, som saknar inbyggd förstärkning.

Höjdpunkter

 • Trådlös signalöverföring
 • Unik och vibrationsfri design
 • Kan placeras både stående och liggande
 • Enkel att konfigurera via guide i Sonos app
 • Väggfäste finns som extrautrustning

Vår
Expertbedömning

 • Trådlös signalöverföring
 • Unik och vibrationsfri design
 • Kan placeras både stående och liggande
 • Enkel att konfigurera via guide i Sonos app
 • Många justeringsmöjligheter (med CONNECT:AMP)
 • Väggfäste finns som extrautrustning

Videos om Sonos SUB

Tekniska specifikationer

Bredd emballage (cm)0,28
FärgSvart
FärgSvart
Höjd emballage (cm)0,53
Längd emballage (cm)0,53
Vikt (kg)17
Vikt emballage (kg)18

Tillbehör till Sonos SUB