Hopp til innhold
Sony
Trådlöst headset

Sony WH-1000XM3

2 290:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Enastående trådlös ljudkvalitet och smart noise cancelling (ANC). Otroligt bekväm och hopfällbar design.

Läs mer:

Beskrivning

Sony WH-1000XM3 – läckra trådlösa hörlurar med enastående ljudkvalitet, smarta funktioner och avancerad noise cancelling (ANC)

WH-1000XM3 är trådlösa over-ear-hörlurar med noise cancelling (ANC) i särklass. Brusreduceringen har stöd av avancerade smarttekniker som skräddarsyr ljudet för just dig och dina aktiviteter.

WH-1000XM3 är inte bara bra på att ta bort ljud – de är också bra på att skapa ljud. Här får du ljudprestanda med kraftig, djup bas och en otroligt fin, detaljerad ljudbild. De stödjer dessutom Bluetooth-formaten aptX, aptX HD och Apple AAC som gör det möjligt att streama musik i nästintill äkta CD-kvalitet – oavsett om du spelar från Android eller iOS.

WH-1000XM3 kan användas i både aktivt och passivt läge. Batteritiden sträcker sig ända upp till 30 timmar vid aktiv drift (med Bluetooth och ANC aktiverat), och när batteriet tar slut kan du fortfarande lyssna via den medföljande kabeln precis som med ett par traditionella hörlurar.

WH-1000XM3 finns i svart eller silver. Etui och adapter medföljer.

Obs! Sony rekommenderar att du alltid uppdaterar dina enheter med deras senaste tillgängliga programvara. Meddelande om uppdatering av programvara för WF-1000XM3, och själva uppdateringarna, levereras via Sony Headphones Connect-appen, som är gratis och tillgänglig i Google Play och Apple App Store.  


Sony WH-1000XM3 – perfekt på resan med noise cancellation (ANC)

WH-1000XM3 har slutna och omslutande öronkuddar (over-ear). Bara det här dämpar effektivt störningar från omgivningen. Resten sköter den inbyggda noise cancelling-funktionen (ANC) som kan dämpa det mest brummande motorljud till ett absolut minimum. De inbyggda mikrofonerna fångar upp och eliminerar varsitt eget frekvensområde och kan därför minimera – och i vissa fall helt ta bort – exempelvis fordonsljud från flygplan eller tåg.

Reser du med flyg kan Bluetooth-mottagaren slås ifrån, och du kan lyssna vidare med hjälp av den avtagbara kabeln. En reseadapter medföljer så att du kan koppla hörlurarna till flygplansstolens hörlursuttag, och du kan också fälla ihop dem så att de tar minsta möjliga plats i handbagaget.

Skräddarsydd för dig och din omgivning

WH-1000XM3 använder avancerade smarttekniker så att du får bästa möjliga lyssningsupplevelse var du än befinner dig. Med en snabb analys av din huvudform anpassar lurarna brusreduceringen så att ljudet optimeras för just dig.

WH-1000XM3 har inbyggda mikrofoner som kan urskilja ljuden i din omgivning – till exempel tal och trafikljud. Med den tillhörande appen kan du skräddarsy den inbyggda noise cancelling-funktionen efter ditt behov, så att du till exempel kan dämpa trafiken men fortfarande höra vad som sägs omkring dig.

Smarta tekniska lösningar

Noise cancelling-hörlurar riskerar ibland att stänga ute så mycket av omvärlden att du t.ex. inte hör när expediten i kassan pratar med dig. Det har Sony löst. Med WH-1000XM3 behöver du bara lägga handen över höger öronkåpa, så dämpas musiken och släpper igenom tal och bakgrundsljud tills du lyfter handen från öronkåpan igen.

En annan smart funktion är hur du kontrollerar avspelning av ljud från exempelvis din smartphone. Höger öronkåpa på WH-1000XM3 har en touchfunktion, så att du bara behöver svepa framåt, bakåt eller trycka för att byta låt eller svara när det ringer.


Tillbehör till Sony WH-1000XM3

Tekniska specifikationer

Frekvensomfång4-40.000 Hz
MikrofonJa
Akustisk konstruktionSluten
Impedans, passiv47 ohm
Bluetooth versionJa - 4.2 ( aptX, aptX HD, Apple AAC, LDAC, A2DP )
Avspelning via USBNej

Rekommenderade produkter