Hopp til innhold
11 998:-st.
Svart
Förväntad i lager den 28 juli 2024.
  -
Produkten ingår i ett system/paket
Råstark Bluetooth-högtalare med batteri för partymusik i 40 timmar eller ännu mer. Fixar toppstämning på alla fester och arrangemang.

Läs mer:

Beskrivning

SOUNDBOKS 4 (USB-C) – batteridriven Bluetooth-högtalare med suverän råstyrka för fester och arrangemang

 • Kan leverera ett extremt ljudtryck på 126 dB
 • Inbyggd utbytbart USB-C-batteri med upp till 40 timmars musik (extra batteri finns separat)
 • Tål regn, snö, kyla och värme
 • Kan parkopplas trådlöst med upp till 4 andra SOUNDBOKS-högtalare
 • Anslutning för mikrofon, DJ-mixer och instrument

SOUNDBOKS 4 är en extremt råstark batteridriven Bluetooth-högtalare som ger dig upp till 40 timmars musik vid en normal ljudstyrka eller upp till 6 timmar vid maximal volym på 126 dB. Om 40 timmar trots allt inte räcker kan du blixtsnabbt skicka in ett nytt batteri och köra vidare.

I den här versionen levereras SOUNDBOKS 4 med ett utbytbart batteri som kan laddas via en standard USB-C-laddare (5V/2A). Om du vill att det ska gå snabbare rekommenderar vi den dedikerade SOUNDBOKS USB-C-laddaren som med en laddningseffekt på hela 65 watt kan klara en full laddning på endast 2 timmar (tar upp till 10 timmar med en vanlig laddare). Den höga effekten gör det också möjligt att spela på full volym med laddaren inkopplad.

SOUNDBOKS 4 ger dig också möjlighet att ordna ditt eget PA-system. Du kan nämligen koppla in både mikrofon, DJ-mixer och instrument till högtalaren, så att du kan skapa ditt eget mobila diskotek eller tala till en större folksamling. Du får kort sagt allt du behöver för att få fart på en social sammankomst eller en rejäl fest från början till slut.

Jämfört med föregångaren har alla högtalarelement uppgraderats, så här låter din SOUNDBOKS bättre än någonsin över hela tonregistret. Det är fortfarande inte en riktig hifi-lösning men för att vara en högtalare av den här typen håller ljudet hög klass, och råstyrkan är suverän.

Utöver bättre ljudkvalitet får du nu också längre batteritid vid full volym, och det har blivet väldigt enkelt att montera av gallret på fronten så att du kan ge din SOUNDBOKS 4 ett utseende som skulle göra självaste Banksy avundsjuk. Bakom handtagen i högtalarkabinettets sidor hittar du ett hål som går rakt igenom högtalaren och hjälper till att ge en tyngre bas – plus att det ger dig nya möjligheter till schysta Instagram-bilder.

Klarar nästan vad som helst

SOUNDBOKS 4 är konstruerad för att palla trycket. Högtalaren klarar både regn, snö, öl och extrem värme och kyla. Den solida konstruktionen i plywood och metall gör att den tål stryk och spelar på oavsett om någon välter den, tappar den eller kör över den. Hörnen är gjorda av stötdämpande silikonkulor som både skyddar högtalaren och ger en tyngre bas. Ännu en finess är att du känner basen dunka i handtagen när du flyttar festen till en ny plats.

SOUNDBOKS 4 (USB-C) finns i flera utföranden. Uppladdningsbart USB-C-batteri och specialverktyg för att montera av frontgallret medföljer. Dedikerad USB-C-laddare/strömförsörjning och extra USB-C-batteri finns som extra tillbehör.

KOM IHÅG: Du kan inte alltid räkna med att dina grannar är lika festsugna som du. Med stor kraft följer stort ansvar – visa hänsyn när du använder din SOUNDBOKS!

Den ultimata appen till den ultimata festhögtalaren

Med SOUNDBOKS egen app får du en ännu häftigare upplevelse. Så snart du har hämtat appen och kopplat upp dig mot SOUNDBOKS 4 via Bluetooth med ditt unika TEAMID så är du redo att festa loss. Du kan även koda din Bluetooth-signal så att inte någon annan på festivalcampingen eller festen kan ta över spellistan och förstöra stämningen. Du får även auto-connect via Bluetooth och en avstängningsknapp i appen.

Med flerbands-EQ kan du ordna extra tryck i basen eller göra andra justeringar så att ljudet riktigt känns i magen. I Pro SKAA-inställningen kan du koppla ihop två SOUNDBOKS 4 och låta dem spela vänster och höger stereokanal perfekt synkroniserat, och i ProPanel hittar du feedback-filter, mikrofoninställning, Guitar Mode, ingångs-EQ och andra läckra funktioner som ger dig total kontroll över ljudet. Med tiden kommer ännu fler grymma funktioner i appen – så det kommer mer att se fram emot.

Festa i dagar med ett extra batteri

På högtalarens sida kan du via touch-knappar starta och stänga högtalaren, använda TeamUp-funktionen och reglera volymen på en skala som går ända upp till 11 – en häftig liten detalj som är en hyllning till kultfilmen Spinal Tap. På vänster sida kan du på några få sekunder stoppa i ett nytt batteri om det gamla skulle ta slut (extra tillbehör), eller så kan du ladda SOUNDBOKS 4 medan den spelar. Bägge sidor är försedda med solida handtag i stål så att du kan ta högtalaren med dig överallt. 

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Kan leverera ett extremt ljudtryck på (126 dB)
 • Batteritid upp till 40 timmars vid normal ljudstyrka (extra USB-C-batteri finns separat)
 • Tål regn, snö, kyla och värme
 • Anslutning för mikrofon, DJ-mixer och instrument
 • Kan parkopplas trådlöst med upp till 4 x SOUNDBOKS 4/3/Go
 • Bluetooth 5.0
 • Dedikerad app med flera grymma funktioner
 • Kan laddas under uppspelning
 • Solid konstruktion i metall och plywood med hörn i silikon
 • Fronten kan enkelt monteras av och bytas ut/spraymålas (specialverktyg medföljer)
 • Stativ, bärsele, extra batteri, mikrofon m.m. finns som extra tillbehör
 • USB-C-port för laddning av telefon m.m. (10 watt)
 • Kan laddas via en standard USB-C-laddare eller dedikerad SOUNDBOKS USB-C-laddare (extra tillbehör)

Begränsningar

 • Tål inte att sänkas ner helt i vatten
 • Tar plats och väger en hel del
 • Detaljerna i ljudet inte i nivå med en riktig hifi-lösning
 • Ta hänsyn till din omgivning
 • USB-C-laddare är extra tillbehör

Tillbehör till SOUNDBOKS 4 (USB-C)

Tekniska specifikationer

Frekvensomfång (-6dB)40-20000 Hz
Förstärkare72 watt
Storlek diskant1"
Storlek bashögtalare10"
Woofer Amount2x
IP RatingIP65

Rekommenderade produkter