HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

AudioQuest JitterBug störningsfilter

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
AudioQuest JitterBug störningsfilter

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

JitterBug är ett litet, ultrakompakt monster som agerar digital bödel och eliminerar brus och störningar i datorns USB-port. Ett enkelt och billigt sätt att ta ljudet från din externa DAC till nya höjder, inte minst när du kopplar in hörlurar.

AudioQuest JitterBug – eliminera störningar från USB-porten och få bättre digitalt ljud

 • Minimerar brus och störningar i datorns USB-port
 • Ger en tydligare och mer nyanserad ljudbild från hörlurar eller DAC
 • Avancerad krets som reducerar jitter avsevärt
 • Minimal kostnad och platsåtgång
 • Plug'n'play – superenkel att använda

JitterBug är en liten apparat som agerar digital bödel och eliminerar allt brus och alla de störningar som förekommer i alla USB-portar. Datortillverkare har ofta många olika saker som ska prioriteras innan de skänker en tanke åt att begränsa digitalt jitter i USB-portarna – men det är inget som varken du, dina hörlurar eller din anläggning ska behöva acceptera!

Jitter – digital förvrängning i tidsdomänen – är en direkt orsak till platt och onyanserat digitalt ljud. Dessvärre är jitter som ogräs när det gäller digital signalöverföring – det dyker upp överallt, men väldigt svårt att bli av med.

Enkel och billig – men fortfarande avancerad
Trots de pyttesmå dimensionerna är JitterBug fullmatad med avancerad digital teknik som filtrerar alla datorgenererade störningar, vilket resulterar i en klarare och mer nyanserad ljudbild. Stick JitterBug i din PC/Mac, koppla in din DAC – till exempel AudioQuests egen mobila DragonFly – och sedan dina bästa hörlurar eller din anläggning. Sen har du kringgått datorns bristfälliga förmåga att hantera ljud med ens minsta godtagbara mått av respekt.

JitterBug är din D/A-omvandlares bästa vän. Och det är rentav elakt att hålla dem åtskilda. Till ett minimalt pris kommer samarbetet mellan din DAC och denna lilla JitterBug att ta lyssningsupplevelsen till en helt ny nivå.

Specifikationer

 • USB-störningsfilter till PC/Mac
 • Ingång/utgång: USB-hane/USB-hona
 • Mått: ca 1,8 x 5 x 0,7 cm
 • Vikt: ca 20 gram
 • Färg: svart

Rekommenderade produkter

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning