HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

DALI CONNECT Stand M-600 Högtalarstativ

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /par
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
DALI CONNECT Stand M-600 Högtalarstativ

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} par

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

CONNECT Stand M-600 är ett solitt och elegant golvstativ som lyfter ett par kompakta högtalare till lämplig öronhöjd. Bottenplattan är gjord i snyggt tonat glas och du kan enkelt dölja högtalarkabeln i stativstolpen. Finns i vit eller svart finish.

DALI CONNECT Stand M-600 – solitt och elegant golvstativ för optimal placering av kompakta högtalare

CONNECT Stand M-600 är ett solitt och elegant gediget högtalarstativ som lyfter sina högtalare till precis rätt öronhöjd när du sitter i soffan. Bottenplattan är gjord i snyggt tonat glas och du kan enkelt dölja högtalarkabeln i stativstolpen. Både stativstolpe och topplatta är gjorda i metall och väger tillräckligt för att du ska kunna lita på att dina högtalare står stabilt och säkert. Justerbara spikes medföljer, och om du är mån om ditt trägolv använder du bara gummifötterna som medföljer.

Om dina högtalare inte är från DALI kan du själv välja om du vill pryda stativet med DALI-klistermärket som medföljer. Den vita version av stativet är lite speciell. Här har DALI nämligen investerat extra mycket i glasplattan så att du slipper det gröna skimmer som ofta tonar fram i billigare glas.

DALI CONNECT Stand M-600 säljs parvis och finns i vitt eller svart utförande. Spikes, gummifötter, DALI-logotyp och glidsäkert underlag medföljer.

OBS: CONNECT Stand M-600 är ett bra alternativ till den trådlösa CALLISTO 2 C kompakthögtalare. Var dock uppmärksam på att strömkabeln inte kan döljas i stativet.

Specifikationer

  • Golvstativ för kompakta högtalare
  • Material: Aluminium, järn och glas
  • Spikes, gummifötter, DALI-logotyp och glidsäkert underlag medföljer
  • Mått, topplatta: 14,9 x 19,7 cm (BxD)
  • Mått, bottenplatta: 26 x 32 cm (BxD)
  • Höjd: 61,5 cm (inkl. spikes)
  • Vikt: 6 kg
  • Färg: Vitt eller svart

OBS: CONNECT Stand M-600 är ett bra alternativ till den trådlösa CALLISTO 2 C kompakthögtalare. Var dock uppmärksam på att strömkabeln inte kan döljas i stativet.

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning