HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Google Home Mini Smart högtalare

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Google Home Mini Smart högtalare

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Google Home Mini är en smarthögtalare för röststyrning av streaming-anläggningar, multiroom och andra smarta enheter som fungerar med Google-assistenten. Bra för snabba sökningar, planering och smidig hantering av all underhållning. Förstår svenska.

Google Home Mini – smarthögtalare för röststyrning av streaming-anläggningar och andra smarta enheter som fungerar med Google-assistenten

Google Home Mini är en behändig liten smarthögtalare som du kan använda för röststyrning av streaming-anläggningar och andra enheter i ditt hem. Här kan du samla hela ditt hem i ett enda smidigt och ”osynligt” system med röststyrning via svensk Google-assistent – inga överflödiga appar, skärmar eller menyer.

Med Google Home Mini kan du enkelt välja musik från din favorit-streamingtjänst. Du gör konfigureringen en gång, sedan berättar du bara för högtalaren vad du vill göra, till exempel: ”Hey Google, spela upp spellistan Discover Weekly”. Du kan alltid byta till en annan tjänst genom att lägga till den i ditt röstkommando. Urvalet av streamingtjänster är inte komplett, men tillgängliga tjänster blir snabbt allt fler.

Du kan styra musik och reglera ljudstyrkan i olika rum eller från en viss anläggning. Det finns redan många stereo- och surroundanläggningar från t.ex. Denon och NAD som fungerar med Google-assistenten. Om du gillar multiroom kan du använda Google Home Mini med HEOS-systemet, eller se fram emot att Sonos aktiverar Google-assistenten på sina högtalare.

Känner igen din röst
Google Home Mini är förvånansvärt bra på att känna igen din röst bland andra användare som den konfigurerats för. Du slipper alltså att prata om dig själv i tredje person när du vill lyssna på dina egna spellistor. Du behöver bara säga det: ”Hey Google, spela musik från min spellista Favoritlåtar”. Röstigenkänning gör också att andra användare inte kan lägga till sin musik i dina noggrant komponerade spellistor.

Styr upp din dag – snabbt och lätt
”Hey Google, lägg in en påminnelse: Bio kl. 20.15 på torsdag”. Google Home Mini är också gjord för planering. Den kan synkroniseras med din Google-kalender så att du bara behöver berätta vilka möten du har. På så sätt kan den ge dig en överblick över dagen som väntar när du är på väg ut genom dörren.

Det finns flera liknande funktioner som du kan använda för att underlätta vardagen. Du kan till exempel fråga om ett recept och lägga till ingredienserna i en digital inköpslista.

Google Home Mini finns med vit finish.

Specifikationer

  • Kategori : Smarthögtalare
  • Färg : Vitt eller svart
  • Mått : 9,8 x 4,2 x 9,8 cm (BxHxD)
  • Vikt : 173 gram

Fördelar och begränsningar

Fördelar

Begränsningar

  • Inte avsedd för musiklyssning
  • Endast röststyrning via Google-assistenten

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning