HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Google Wifi 3-pack Router

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Google Wifi 3-pack Router

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Google Wifi är ett nätverk av superkompakta wifi-enheter som ger dig ett blixtsnabbt trådlöst nätverk med lång räckvidd så att du kan streama och spela online även i de mest avlägsna hörnen av ditt hem. Finns med vit finish. 3 enheter.

Google Wifi 3-pack – blixtsnabbt trådlöst nätverk i hela ditt hem

 • Utökat Mesh-wifi-system (3 enheter)
 • Snabbt trådlöst nätverk med lång räckvidd
 • Otroligt kompakt och enkel design
 • Enkelt att installera
 • Fungerar med alla internetleverantörer

Google Wifi är ett nätverk av små wifi-routrar i vitt utförande och som ger dig blixtsnabbt trådlöst nätverk med lång räckvidd. Koppla en enhet till ditt standardmodem och placera de andra enheterna på olika platser i ditt hem. Ordna sedan installationen via Google Wifi-appen – sedan kan du njuta av bättre täckning i ditt trådlösa nätverk på nolltid.

Google Wifi fungerar som ett så kallat mesh-nätverk. Det betyder att enheterna kompletterar varandra så att du får ett bättre trådlöst nätverk med längre räckvidd ju fler enheter du lägger till. En enda Google Wifi-enhet passar till en liten lägenhet, medan de tre enheterna i det här paketet täcker en vanlig enplansvilla. I princip kan du lägga till hur många enheter du vill, så även väldigt stora våningsytor kan täckas in.  

Google Wifi-appen
Google Wifi-appen vägleder dig genom installationen steg för steg, och via den kan du även hålla koll på nätverkshastigheten och vem som är uppkopplad mot nätverket. Du får också koll på mer avancerade inställningar, till exempel hur du bäst utnyttjar ditt wifi. Du kan till exempel välja om TV, surfplatta eller spelkonsoler ska ha högsta prioritet i nätverkstrafiken om ni är många om bandbredden. Via appen kan du också ge dina barn en paus från internet eller blockera vissa hemsidor.

Google Wifi fungerar med alla internetleverantörer och finns i vitt utförande. 3 enheter.

Specifikationer

 • Utökat Mesh-wifi-system (paket om 3 enheter)
 • Kan utökas med fler enheter Dual-band wifi (2,4/5 GHz)
 • IEEE 802.11a/b/g/n/ac
 • Mått: 10,6 x 6,9 cm (diameter/höjd)
 • 2 meter Ethernet-kabel medföljer

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.