HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Vogels SOUND 1250 Väggfäste

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /par
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Vogels SOUND 1250 Väggfäste

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} par

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

SOUND 1250 är ett behändigt fäste som du använder för att montera din soundbar under TV:n på ditt befintliga TV-fäste. Det gör att soundbar och TV blir en enhet som kan fungera tillsammans med ett vridbart väggfäste eller en liknande lösning.

Vogel’s SOUND 1250 – fäste för montering av en soundbar under din platt-TV

SOUND 1250 är en smart lösning för att montera en soundbar-högtalare under din platt-TV, särskilt om du har denna på ett vridbart väggfäste eller liknande där det inte är särskilt lämpligt att ha soundbar-högtalaren på väggen.

Du skruvar fast de två beslagen på ditt TV-fäste och skruvar sedan fast din soundbar på SOUND 1250. På så sätt blir TV och soundbar en sammanhängande enhet som alltid följs åt när du t.ex. drar ut TV:n från väggen eller vrider den.

Specifikationer

  • Fäste för montering av soundbar-högtalare på (vridbart) TV-väggfäste
  • Färg: Svart
  • Säljs parvis

Rekommenderade tillbehör

Rekommenderade produkter

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.