Hopp til innhold
unnu
Möbel

unnu 130S Hi-Fi

4 498:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Den perfekta möbeln för din soundbar-högtalare eller kompakta stereo. Du kan till och med gömma allt bakom en elegant tygfront. Svart eller vit.

Läs mer:

Beskrivning

unnu 130S – kompakt, elegant och flexibel Hi-Fi-möbel

  • Kompakt och elegant – perfekt för en soundbar-högtalare under TV:n Passar även till små stereoanläggningar med högtalare Enkel väggmontering (fäste ingår) Snygg lackad finish i svart eller vitt Lucka i tyg eller trä kan köpas separat
130S är den mest kompakta Hi-Fi-möbeln i denna eleganta serie från danska unnu. S:et i beteckningen anger att konstruktionen har plats för en soundbar-högtalare och kan hängas på väggen under TV:n. Djupet och skiljeväggarna passar perfekt för detta, och om du kompletterar med en tyglucka (extrautrustning) kan du gömma undan tekniken och få ett stort TV-ljud utan att se högtalarna. En annan variant är att ställa en liten stereo i möbeln, till exempel med anläggningen i mitten och högtalarna på sidorna.

Kabelgenomföring och väggfäste ingår, och du kan köpa till luckor i textilmaterial eller trä som tillbehör. Luckan sitter fast i underkant och öppnas nedåt bekvämt.

Du kan välja mellan vit eller svart finish så du har alla möjligheter att få din anläggning och din TV att passa in elegant med din inredning.

unnu – en perfekt möbellösning för din anläggning och din TV Tack vare de dansktillverkade unnu-möblerna behöver du inte längre avstå från att skaffa din drömanläggning bara för att du eller din bättre hälft inte vill behöva titta på elektronik och högtalare i vardagsrummet. Här får du nämligen möjlighet att gömma undan hela anläggningen – inklusive ett par medelstora högtalare och en subbas – bakom eleganta textilluckor som låter både ljud och fjärrkontrollssignaler passera. Du får din anläggning – och din bättre hälft slipper se den! 
Den lackerade silkesmatta finishen på unnus möbler håller mycket hög klass, och unnu har dimensionerats för seriös Hi-Fi-utrustning med en standardbredd på 43 cm, så du får gott om plats för både apparater och tillhörande kablar. Du kan välja mellan moduler i en, två eller tre sektioners bredd, och en flyttbar hylla medföljer till varje sektion. Dessutom kan du köpa till lådor och luckor i trä eller textilmaterial, och du kan fritt kombinera delar i svart och vitt (textilluckorna finns även i silver). 
Om du har en liten anläggning eller vill ha en soundbar-högtalare under TV:n så finns det kompakta unnu-möbler som är gjorda speciellt för detta ändamål. 
Med unnu bestämmer du själv vad som ska synas och vad som ska döljas. Det här gör att både din anläggning och ditt vardagsrum kan visa upp sig från sin bästa sida! 
Otroligt flexibla möjligheter Modulkonstruktionen ger dig en hel uppsjö av möjligheter att sätta ihop en unnu-lösning som passar just dina behov. Om du till exempel behöver en möbel i fyra sektioners bredd kan du fritt välja mellan 2+2 eller 3+1. På så sätt kan du alltid få en optimal placering av skiljeväggar och kabelgenomföring på ovansidan. 
Om din TV hänger över möbeln kan det vara viktigt att fritt kunna välja bland modulerna. Och om du väljer luckor i textil så når de från kant till kant så att det visuella intrycket inte störs av den dubbla skiljeväggen där modulerna möts. Med träluckor får du i gengäld en lösning som är både billigare och mer robust. Självklart kan du även välja att låta en eller flera sektioner vara helt öppna.
Du kan även använda modulerna till att få en optimal kabeldragning bakom anläggningen. En smart detalj är nämligen att man även gjort plats för kablar längst bak i den invändiga skiljeväggen, så att du kan dra kablarna tvärs genom utrymmena helt utan att de syns. Det här är mycket elegantare än om det vara var hål i bottenplattan, vilket är fallet på många andra Hi-Fi-möbler.
Textilluckor och genomtänkta detaljer unnu har utformats för att hängas på väggen med hjälp av ett medföljande väggfäste. Det här ger lösningen ett så rent visuellt intryck som möjligt, samtidigt som det går lekande lätt att dammsuga och städa under möbeln. Väggfästet går att justera, så den sista anpassningen kan göras efter att du har borrat hålen i väggen. Därmed går det mycket enklare att ge möbeln en perfekt montering. Om du inte har möjlighet att hänga unnu på väggen – eller helt enkelt föredrar en fristående lösning – kan ett elegant golvstativ i aluminium också beställas till den stora 130S-modulen.
Lådorna har dimensionerats för två respektive tre rader Blu-ray/DVD-filmer och CD-skivor, och de löper på solida stålskenor – en lösning som du redan stött på i till exempel bra köksmoduler. Naturligtvis kan lådorna dras ut hela vägen så att du inte behöver vrida ryggen ur led för att nå skivorna längs in i samlingen. 
De flyttbara bakstyckena gör det enklare att dölja kabeldragningen, och ett halvöppet täcklock medföljer för kabelgenomföringen i den översta plattan (slutet täcklock kan köpas separat). Om du har monterat din TV på väggen över möbeln kan du även få en elegant kabellist i aluminium så att du slipper se några kablar över huvud taget.
Kom till Hi-Fi Klubben och upplev unnu!
OBS. Alla unnus grundmöbler levereras monterade. Tillbehör (luckor, lådor, hjul med mera) monterar du enkelt själv. Specialverktyg behövs inte.

Tillbehör till unnu 130S Hi-Fi

C13
unnu C13
Tyglucka
1 598:- / St.

Tekniska specifikationer

FärgSvart
FärgSvart
Vikt (kg)17,4
Höjd emballage (cm)30
Längd emballage (cm)165
Vikt emballage (kg)18,4
Bredd emballage (cm)47