Hopp til innhold
unnu
Möbel

unnu 220 v2

7 498:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Hifi-möbel med två sektioner och ett djup på 36,5 cm. Passar t.ex. en kompakt anläggning och en 40-tums TV på toppskivan. Svart eller vit finish.

Läs mer:

Beskrivning

unnu 220 v2 – elegant och flexibel hifi-möbel i två sektioner, djup 36,5 cm

  • Solitt byggd i 16 mm MDF-platta
  • Elegant och slitstark polyuretanlack i svart eller vitt
  • Möjlighet att placera anläggning och/eller högtalare bakom tygluckor (köps separat)
  • Ett otal kombinationsmöjligheter med övriga v2-moduler
  • Stort urval av tillbehör (lådor, luckor, fötter, väggfästen m.m.)
220 v2 är en elegant, solid och flexibel hifi-möbel i två sektioner som ger dig plats till både en kompakt anläggning samt extra apparater, tillbehör osv. i sektionen vid sidan om. 220-möbeln gör sig också fint med en 40-tums TV på toppskivan.

220 v2 har ett djup på 36,5 cm och kan fritt kombineras med andra matchande unnu v2-moduler. Två hyllor och två bakstycken medföljer. Lådor, luckor, lock för kabelgenomföring, väggfästen och andra tillbehör kan köpas separat.

unnu 220v2 finns i svart eller vitt utförande. Grundmöbeln levereras monterad. Tillbehör (luckor, lådor, hjul m.m.) monterar du själv enkelt utan några specialverktyg.

unnu – en perfekt möbellösning för anläggning och TV
Tack vare de dansktillverkade unnu-möblerna behöver du inte längre avstå från att skaffa din drömanläggning bara för att du eller din bättre hälft inte vill behöva titta på elektronik och högtalare i vardagsrummet. Här får du nämligen möjlighet att gömma undan hela anläggningen – inklusive ett par medelstora högtalare och en subbas – bakom eleganta tygluckor som låter både ljud och fjärrkontrollssignaler passera. Du får din anläggning – och din bättre hälft slipper se den!

Till skillnad från första unnu-generationen är v2-utgåvorna nu gjorda i MDF, ett väldigt starkt och styvt material som är utbrett inom t.ex. högtalarkabinett och hifi-möbler i de exklusiva marknadssegmenten. Med MDF kan du tryggt placera t.ex. en stor TV mitt på ovansidan utan att vara nervös för att den ska ge med sig.

Den silkesmatta polyuretanlacken är både elegant och väldigt reptålig. Och unnu har dimensionerats för seriös hifi-utrustning i en standardbredd på 43 cm, så det finns gott om plats för både dina apparater och tillhörande kablar. Du kan välja mellan moduler i en, två eller tre sektioners bredd, och en flyttbar hylla medföljer till varje sektion. Dessutom kan du köpa till lådor och luckor i trä eller tygmaterial och fritt kombinera delar i svart och vitt (tygluckorna finns även i silver).

Om du har en liten anläggning eller vill placera en soundbar-högtalare under TV:n, kan du också få kompakta unnu-möbler som utformats särskilt för det här ändamålet.

Med unnu bestämmer du själv vad som ska synas och vad som ska döljas. Det här gör att både din anläggning och ditt vardagsrum kan visa upp sig från sin bästa sida!

Otroligt flexibla möjligheter
Modulkonstruktionen ger dig en hel uppsjö av möjligheter att sätta ihop en unnu-lösning som passar just dina behov. Om du till exempel behöver en möbel i fyra sektioners bredd, kan du fritt välja mellan 2+2 eller 3+1. Härmed kan du alltid få en perfekt placering av skiljeväggar och kabelgenomföring.

Om TV:n hänger över möbeln kan det vara viktigt att fritt kunna välja bland modulerna. Och om du väljer luckor i tyg når de från kant till kant så att det visuella intrycket inte störs av den dubbla skiljeväggen där modulerna möts. Med träluckor får du i gengäld en lösning som är både billigare och mer robust. Oavsett om du föredrar trä eller tyg får du sidoupphängda luckor där du själv bestämmer om de ska öppnas åt höger eller vänster. Självklart kan du även välja att låta en eller flera sektioner vara helt öppna.

Du kan även använda modulerna till att få en optimal kabeldragning bakom anläggningen. En smart detalj är nämligen att man även gjort plats för kablar längst bak i den invändiga skiljeväggen, så att du kan dra kablarna tvärs genom utrymmena helt utan att de syns. Det här är mycket elegantare än om det var hål i bottenplattan, vilket är fallet på många andra hifi-möbler.

Tygluckor och genomtänkta detaljer
unnu har utformats för att hängas på väggen med hjälp av ett specialdesignat väggfäste (köps separat). Det här ger lösningen ett så rent visuellt intryck som möjligt, samtidigt som det går lekande lätt att dammsuga och städa under möbeln. Väggfästet går att justera, så den sista anpassningen kan göras efter att du har borrat hålen i väggen. Därmed blir det mycket enklare att montera möbeln perfekt. Om du inte har möjlighet att hänga unnu på väggen – eller helt enkelt föredrar en fristående lösning – kan ett elegant golvstativ i aluminium också beställas till den stora 231-modulen.

Lådorna har dimensionerats för två respektive tre rader Blu-ray/DVD-filmer och CD-skivor, och de löper på solida stålskenor – en lösning som du redan stött på i till exempel bra köksmoduler. Naturligtvis kan lådorna dras ut hela vägen så att du inte behöver vrida ryggen ur led för att nå skivorna längs in i samlingen.

De flyttbara bakstyckena gör det lättare att dölja kablarna, och du kan fritt välja mellan fyra olika lock för kabelgenomföringen i toppskivan (köps separat). Om du har monterat din TV på väggen över möbeln kan du även få en elegant kabelränna i aluminium så att du slipper se några kablar över huvud taget.

Alla unnu-grundmöbler levereras monterade. Tillbehör (luckor, lådor, hjul m.m.) monterar du själv enkelt utan några specialverktyg.

Kom in på Hi-Fi Klubben och upplev unnu!

Tillbehör till unnu 220 v2

Tekniska specifikationer

Integrerat väggfästeNej
Sektioner2
Hyllor ingår2
Invändig höjd (cm)32,2 cm
Invändig bredd (cm)48,2 cm
Invändigt djup med bakplatta (cm)29,5 cm
Invändigt djup utan bakplatta (cm)34,7 cm