Hopp til innhold

Argon AudioBASS12Subbas

Vill du ha bas som både hörs och känns? Då ska du låta denna tungviktare på 12 tum ge dig några rejäla magsupar. Råstyrka för hela slanten!

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

Argon BASS12 – 12-tums subbas med råstyrka till ett förnuftigt pris

BASS12 är en tung och råstark subbas på hela 12 tum med en inbyggd förstärkareffekt på hela 500 watt. Det potenta long-stroke-elementet på 12 tum kan hänga med stora golvhögtalare, och det kvittar nästan hur grym din anläggning redan är – med den här subbasen blir den ännu grymmare.

BASS12 kan användas till både musik och hemmabio, så du kan få arenakänsla och filmexplosioner som verkligen känns i magen. Om det fortfarande inte räcker kan du seriekoppla den med ännu en BASS12. Då har du tillräckligt med bas för både dig själv och dina grannar.

Om storebror BASS15 är lite för mycket – eller om ditt lyssningsrum inte är så stort – kan BASS12 vara den perfekta lösningen. Basen går lika djupt som på den stora modellen, och den väsentliga skillnaden ligger i det maximala ljudtrycket, där BASS15 är strået vassare. Samtidigt fångar den också blicken i vardagsrummet.

BASS12 finns med svart finish. Subbaskabel köps separat.

Tekniska specifikationer

Delningsfrekvenser40-160 Hz
Förstärkare500 watt
Frekvensomfång Hz (-3 dB)21-160
KabinettkonstruktionSlutet
Storlek bashögtalare12"

Tillbehör till Argon Audio BASS12

AudioQuest Black Lab Subbaskabel
AudioQuest Black Lab
Subbaskabel
598:- / st.
45

Rekommenderade produkter

NAD AMP1 Integrerad förstärkare
Integrerad förstärkare
6 498:- / st.
22