Hopp til innhold
Argon Audio
Subbas

Argon Audio BASS12

4 498:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Vill du ha bas som både hörs och känns? Då ska du låta denna tungviktare på 12 tum ge dig några rejäla magsupar. Råstyrka för hela slanten!

Läs mer:

Beskrivning

Argon BASS12 – 12-tums subbas med råstyrka till ett förnuftigt pris

BASS12 är en tung och råstark subbas på hela 12 tum med en inbyggd förstärkareffekt på hela 500 watt. Det potenta long-stroke-elementet på 12 tum kan hänga med stora golvhögtalare, och det kvittar nästan hur grym din anläggning redan är – med den här subbasen blir den ännu grymmare.

BASS12 kan användas till både musik och hemmabio, så du kan få arenakänsla och filmexplosioner som verkligen känns i magen. Om det fortfarande inte räcker kan du seriekoppla den med ännu en BASS12. Då har du tillräckligt med bas för både dig själv och dina grannar.

Om storebror BASS15 är lite för mycket – eller om ditt lyssningsrum inte är så stort – kan BASS12 vara den perfekta lösningen. Basen går lika djupt som på den stora modellen, och den väsentliga skillnaden ligger i det maximala ljudtrycket, där BASS15 är strået vassare. Samtidigt fångar den också blicken i vardagsrummet.

BASS12 finns med svart finish. Subbaskabel köps separat.

Enkel att ansluta och placera – och bygga ut!
BASS12 har både L/R- och LFE-ingång, så du kan koppla den till varje förstärkare och receiver som har antingen Pre Out-itgång eller dedikerad subbasutgång. Du hittar också de vanliga reglagen för ljudstyrka, delningsfrekvens och fas. Men BASS12 har ännu ett ess i skjortärmen. Via LINK-utgången kan du nämligen seriekoppla en extra BASS12 om du vill ha ännu mer bas. En smart detalj för dig som "bara" har en enda subbasutgång på din förstärkare.

Örat kan inte riktningsbestämma djupa bastoner, så du kan placera BASS12 nästan var du vill. Om du ställer den i ett hörn får du till på köpet extra bas utan att det belastar subbasen. En hörnplacering ökar nämligen ljudtrycket från subbasen eftersom ljudet förstärks akustiskt av väggar och golv. Prova dig fram med olika placeringar i rummet och ställ subbasen där du får bäst resultat.

BASS12 är en seriös subbas som kan skaka putsen från väggarna, men även vara tyst när den blir tillsagd om det. Det här är en riktig hifi-produkt – men med mycket mer kraft än du är van vid att få i den här prisklassen. Tung bas för varenda krona!

Tillbehör till Argon Audio BASS12

Tekniska specifikationer

Frekvensomfång Hz (-3 dB)21-160
Förstärkare500 watt
Delningsfrekvenser40-160 Hz
Storlek bashögtalare12"
KabinettkonstruktionSlutet

Rekommenderade produkter