Hopp til innhold
Argon Audio
Högtalarkabel

Argon Audio Black Edition SC1

98:-Meter

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Avancerad och kompakt högtalarkabel med silverpläterade ledare i 99,99 ren OFC-koppar. Den lever upp till alla krav även i dyrare anläggningar.

Läs mer:

Beskrivning

Argon Black Edition SC1 – avancerad högtalarkabel för audiofil-öron
Black Edition SC1 är en exklusiv och avancerad högtalarkabel som får fram alla kvaliteter ur även kostsamma anläggningar. Jämfört med de billigare Argon-kablarna är konstruktionen mycket mer avancerad och tack vare sitt neutrala, dynamiska och upplösta ljud är Black Edition SC1 rena rama fyndet i prisklassen. 

Black Edition SC1 är en multicore-kabel med ledare av 99,99 % ren syrefri koppar (OFC). Alla enskilda ledare är silverpläterade och flätade i tre lager runt en ihålig kärna av polyetylen. Denna konstruktion garanterar att alla frekvenser överförs med minimala förluster.

Rent visuellt är Black Edition SC1 också en fröjd. Den är mycket platt och böjlig så att den både är enkel att ha med att göra och att placera diskret. Den genomskinliga grå finishen gör också att du kan skymta de silverpläterade ledarna genom isoleringen.

Argon Black Edition SC1 säljs på löpmeter

Argon – fyra kabelserier för fyra olika behov
Argons kablar finns i fyra serier som ligger på fyra olika pris- och ambitionsnivåer. Samtliga serier är gjorda för att ge dig så mycket valuta som möjligt för pengarna, så allt du egentligen behöver göra är att välja den Argon-kabeln som matchar kvaliteten på din anläggning.

WHITE: ekonomiserien som ger dig förnuftiga kablar till ett lågt pris. Här får du en kvalitet som ligger betydligt högre än tillverkarnas lakritssnören som brukar följa med i kartongen. White-högtalarkablarna är ett riktigt bra Hi-Fi-alternativ till vanlig lampsladd, som inte är avsedd för musik över huvud taget.

RED: Här finns fler detaljer men kablarna har fortfarande mycket förnuftiga priser. Till exempel är de flesta modeller utrustade med solida metallkontakter som både ser bättre ut och är mer robusta än gjutna plastkontakter. Andra fördelar kan vara bättre skärmning och mer avancerad isolering.

BLUE: Kablar av hög kvalitet som får ut det mesta och bästa ur en bra anläggning. Här får du till exempel ännu bättre skärmning, avancerad geometri, tjockare ledare och ännu bättre kontakter. Serien för dig som vill skämma bort dig själv och din anläggning lite extra.

BLACK: Toppserien med massor av läckra och audiofila lösningar. Här finns bland annat silverpläterade ledare, rhodium-belagda kontakter och tredubbel avskärmning. En kabel i Black-serien lever upp till samma nivå som en riktigt bra anläggning och du behöver egentligen bara leta efter andra kablar om du har en tvättäkta High End-anläggning eller behöver finjustera klangen.

Argon – Hi-Fi Klubbens eget märke
Argon Audio är Hi-Fi Klubbens eget märke och bygger på mer än 30 års erfarenhet av branschen. Målet med Argon är att erbjuda dig Hi-Fi-produkter av mycket hög kvalitet till en låg kostnad. Argon tillverkas efter Hi-Fi Klubbens specifikationer av handplockade tillverkare i Asien, och eftersom vi har full kontroll genom hela processen kan vi ge produkterna precis de egenskaper och funktioner som passar dina behov. Argon är enastående valuta för pengarna – varje gång!

Tillbehör till Argon Audio Black Edition SC1

Tekniska specifikationer

FärgSvart
Vikt (kg)0,06
Höjd emballage (cm)0,6
Längd emballage (cm)100
Vikt emballage (kg)0,06
Bredd emballage (cm)2,2