Hopp til innhold
Argon Audio
Högtalarkabel

Argon Audio Black Edition SC2

178:-Meter
  -
Väldigt kraftig kabel med silverpläterade ledare för seriösa anläggningar och stora golvhögtalare. Flexibel och enkel att arbeta med, säljs i löpmeter.

Läs mer:

Beskrivning

Argon Black Edition SC2 – kraftig, flexibel och avancerad högtalarkabel för audiofila öron

Black Edition SC2 är en exklusiv och avancerad högtalarkabel som lockar fram alla kvaliteter även i dyrare anläggningar. Ledarnas tvärsnitt är på hela 2 x 4 mm2, så du får massor av högkvalitativ koppar som leder ljudsignalen till dina högtalare. Det här är särskilt viktigt vid långa kabeldragningar och vid stora, effekthungriga golvhögtalare.

Black Edition SC2 är en multicore-kabel med ledare av 99,99 % ren, syrefri koppar (OFC). Alla enkelledare är silverpläterade, och den här exklusiva detaljen bidrar i allra högsta grad till att säkerställa att alla frekvenser överförs med minimala förluster.

Lätt att arbeta med
I förhållande till sina kraftiga dimensioner är Black Edition SC2 väldigt flexibel, så den är både lätt att ha att göra med och lätt att ge en diskret placering. Om du vill ha en riktigt seriös högtalarkabel som du samtidigt behöver dra genom kabelrännor, hi-fi-möbler eller rör i väggen, så är Black Edition SC2 ett förträffligt val. Det genomskinliga, vita utförandet gör att du kan ana de silverpläterade ledarna genom isoleringen, vilket ger ett elegant och exklusivt intryck.

Argon Black Edition SC2 säljs i löpmeter.

Argon – fyra kabelserier för fyra olika behov
Argons kablar finns i fyra serier som ligger på fyra olika pris- och ambitionsnivåer. Samtliga serier är gjorda för att ge dig så mycket valuta som möjligt för pengarna, så allt du egentligen behöver göra är att välja den Argon-kabel som matchar kvaliteten på din anläggning.

WHITE: Ekonomiserien som ger dig förnuftiga kablar till ett lågt pris. Här får du en kvalitet som är avsevärt högre än kvaliteten på de lakritssnören som tillverkarna brukar lägga i kartongen. White-högtalarkablarna är ett riktigt bra Hi-Fi-alternativ till vanlig lampsladd som inte är avsedd för musik över huvud taget.

RED: Här lockar man fram fler detaljer men kablarna har fortfarande mycket förnuftiga priser. Till exempel är de flesta modellerna utrustade med solida metallkontakter som både ser bättre ut och är mer robusta än gjutna plastkontakter. Andra fördelar kan vara bättre skärmning och mer avancerad isolering.

BLUE: Kablar av hög kvalitet som får ut det mesta och bästa ur en bra anläggning. Här får du till exempel ännu bättre skärmning, avancerad geometri, tjockare ledare och ännu bättre kontakter. Serien för dig som vill skämma bort dig själv och din anläggning lite extra.

BLACK: Toppserien med massor av läckra och audiofila lösningar. Här finns bland annat silverpläterade ledare, rodium-pläterade kontakter och tredubbel avskärmning. En kabel i Black-serien lever upp till samma nivå som en riktigt bra anläggning och du behöver egentligen bara leta efter andra kablar om du har en tvättäkta High End-anläggning eller behöver finjustera klangen.

 

Tillbehör till Argon Audio Black Edition SC2

Tekniska specifikationer

FärgSvart
Vikt (kg)0,13
Höjd emballage (cm)0,6
Längd emballage (cm)100
Vikt emballage (kg)0,13
Bredd emballage (cm)1,8