Hopp til innhold
Argon Audio Blue Edition SC2 Högtalarkabel

Argon AudioBlue Edition SC2Högtalarkabel

Väldigt kraftig högtalarkabel på 4 mm2 med hela 511 enkelledare och enorma mängder koppar. Gjord för dig som inte kan få nog av det goda.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

Argon Blue Edition SC2 – massiv högtalarkabel för massiv effekt
Blue Edition SC2 är en mycket kraftig 4 mm2-högtalarkabel. Den är gjord för dig som har en stor förstärkare med stora högtalare och vill vara säker på att all effekt släpps fram obehindrat, hur många watt du än pumpar ut i systemet. Här får du koppar i grymma mängder och talar om för omgivningen att du gillar Hi-Fi som både syns och hörs.

Blue Edition SC2 är en multicore-kabel med hela 511 enskilda ledare av 99,99 % ren syrefri koppar (OFC).

Välj en kvalitetskabel till dina högtalare
Många brukar använda vanliga lampsladdar från närmaste järnhandel när de ska koppla in högtalarna till anläggningen. Det tycker vi på Hi-Fi Klubben är lite synd, för även om sådana elkablar fungerar utmärkt till lavalampor och elektriska apelsinpressar så är de inte avsedda för musikåtergivning. Du tappar både detaljer och dynamik, och det hörs även om man har en billig anläggning.

Om du lägger lite extra på ett par ordentliga högtalarkablar så får du all den ljudkvalitet din anläggning kan åstadkomma. Och med tanke på investeringens storlek så är det den bästa uppgraderingen du kan göra.

Argon Blue Edition SC2 säljs på löpmeter.

Argon – fyra kabelserier för fyra olika behov
Argons kablar finns i fyra serier som ligger på fyra olika pris- och ambitionsnivåer. Samtliga serier är gjorda för att ge dig så mycket valuta som möjligt för pengarna, så allt du egentligen behöver göra är att välja den Argon-kabeln som matchar kvaliteten på din anläggning.

WHITE: ekonomiserien som ger dig förnuftiga kablar till ett lågt pris. Här får du en kvalitet som ligger betydligt högre än tillverkarnas lakritssnören som brukar följa med i kartongen. White-högtalarkablarna är ett riktigt bra Hi-Fi-alternativ till vanlig lampsladd, som inte är avsedd för musik över huvud taget.

RED: Här finns fler detaljer men kablarna har fortfarande mycket förnuftiga priser. Till exempel är de flesta modeller utrustade med solida metallkontakter som både ser bättre ut och är mer robusta än gjutna plastkontakter. Andra fördelar kan vara bättre skärmning och mer avancerad isolering.

BLUE: Kablar av hög kvalitet som får ut det mesta och bästa ur en bra anläggning. Här får du till exempel ännu bättre skärmning, avancerad geometri, tjockare ledare och ännu bättre kontakter. Serien för dig som vill skämma bort dig själv och din anläggning lite extra.

BLACK: Toppserien med massor av läckra och audiofila lösningar. Här finns bland annat silverpläterade ledare, rhodium-belagda kontakter och tredubbel avskärmning. En kabel i Black-serien lever upp till samma nivå som en riktigt bra anläggning och du behöver egentligen bara leta efter andra kablar om du har en tvättäkta High End-anläggning eller behöver finjustera klangen.

Argon – Hi-Fi Klubbens eget märke
Argon Audio är Hi-Fi Klubbens eget märke och bygger på mer än 30 års erfarenhet av branschen. Målet med Argon är att erbjuda dig Hi-Fi-produkter av mycket hög kvalitet till en låg kostnad. Argon tillverkas efter Hi-Fi Klubbens specifikationer av handplockade tillverkare i Asien, och eftersom vi har full kontroll genom hela processen kan vi ge produkterna precis de egenskaper och funktioner som passar dina behov. Argon är enastående valuta för pengarna – varje gång!

Tekniska specifikationer

Bredd emballage (cm)2,6
FärgSvart
Höjd emballage (cm)0,6
Längd emballage (cm)100
Vikt (kg)0,13
Vikt emballage (kg)0,13

Tillbehör till Argon Audio Blue Edition SC2