Hopp til innhold
Argon Audio
Minijack-kabel

Argon Audio Classic MJIN1

199:-st.
Förr 398:-Spara 199:-

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Välkonstruerad minijack-kabel för anläggningar i budgetklassen. Syrefri OFC-koppar och extra korta kontakter med guldpläterade kontaktytor.

Läs mer:

Beskrivning

Argon Classic MJIN1 – högkvalitativ stereo-minijack-till-RCA-kabel till ett vettigt pris

  • Bra val till anläggningar i budgetklassen
  • Ledare i 99,99 % ren, syrefri OFC-koppar
  • Kompakta kontakter med guldpläterade kontaktytor
  • Skärmning i OFC-kopparväv
  • Finns i extra kort version på 0,5 meter
Classic MJIN1 är en solid och välkonstruerad minijack-till-phono-kabel som överför det fina stereoljudet från din telefon, dator m.m. till din anläggning. Kabeln är väldigt flexibel och enkel att hantera, och kontakterna har guldpläterade kontaktytor för att fungera problemfritt under många år. Samtidigt är kontakterna extra korta så att de enkelt får plats bakom anläggningen.

Ledarna i Classic MJIN1 har konstruerats i 99,99 % ren, syrefri koppar och kabeln är skärmad så att inga instrålande störningar förstör din musikupplevelse. Den snygga finishen bekräftar att du håller i seriös en kvalitetsprodukt.

Argon Classic MJIN1 finns i längder på ända upp till 10 meter, så du kan utan problem dra dem till andra änden av vardagsrummet.

Välj en kvalitetskabel till din anläggning
De kablar som vanligtvis följer med i kartongen när du köper en hifi-produkt är egentligen bara avsedda för att kontrollera om anläggningen fungerar eller ej. Kontakter och ledare är av bedrövlig kvalitet och du förlorar både detaljer och dynamik, vilket hörs även på anläggningar i ekonomiklassen.

Om du lägger några kronor extra på ett par ordentliga kablar får du ut full ljudkvalitet och ägarglädje av din anläggning. Och sett till investeringen är det här den bästa uppgraderingen du överhuvudtaget kan göra.

Tekniska specifikationer

FärgVit
Färg5,0 meter
Vikt (kg)0,18
Höjd emballage (cm)3
Längd emballage (cm)24
Vikt emballage (kg)0,19
Bredd emballage (cm)12

Recensioner


4.5
4 recensioner
5
2
4
2
3
1
2
0
1
0