Hopp til innhold
Argon Audio
Minijack-kabel

Argon Audio Prime MJIN1

398:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Solid och välkonstruerad minijack-kabel som kan leva upp till kraven i tyngre anläggningar. Väldigt flexibel och med läckra kontakter i aluminium.

Läs mer:

Beskrivning

Argon Prime MJIN1 – läcker stereo-minijack-till-phono-kabel för bra anläggningar

  • Kan leva upp till kraven i bra anläggningar
  • Ledare i 99,99 % ren, syrefri OFC-koppar
  • Kompakta och solida kontakter i metall med guldpläterade kontaktytor
  • Skärmning i OFC-kopparväv
  • Finns i extra kort version på 0,5 meter
Prime MJIN1 är en stereo-minijack-till-RCA-kabel av riktigt hög kvalitet. Här kan du vara säker på att allt det fina stereoljudet från din telefon, dator m.m. skickas vidare till anläggningen. Kabeln är väldigt flexibel och enkel att hantera, och de solida metallkontakterna har guldpläterade kontaktytor för att fungera problemfritt under många år. Samtidigt är kontakterna extra korta så att de enkelt får plats bakom anläggningen.

Ledarna i Prime MJIN1 har konstruerats i 99,99 % ren, syrefri koppar och kabeln är skärmad så att inga instrålande störningar förstör din musikupplevelse. Den snygga finishen bekräftar att du håller i seriös en kvalitetsprodukt.

Argon Prime MJIN1 finns i 1,5 och 3 meters längd samt en extra kort version på 0,5 meter.

Välj en kvalitetskabel till din anläggning
De kablar som vanligtvis följer med i kartongen när du köper en hifi-produkt är egentligen bara avsedda för att kontrollera om anläggningen fungerar eller ej. Kontakter och ledare är av bedrövlig kvalitet och du förlorar både detaljer och dynamik, vilket hörs även på anläggningar i ekonomiklassen.

Om du lägger några kronor extra på ett par ordentliga kablar får du ut full ljudkvalitet och ägarglädje av din anläggning. Och sett till investeringen är det här den bästa uppgraderingen du överhuvudtaget kan göra.

Tekniska specifikationer

Kabellängd (m)1,5

Recensioner


4.7
3 recensioner
5
2
4
1
3
0
2
0
1
0
Jan
Danmark
11/25/2023
Jan
Danmark
Peter
Danmark
10/26/2023
Peter
Danmark
JO Kaffee Mitte GmbH
Tyskland
4/9/2023

Bästa Hifi Klubben Team, Tack så mycket för dina kompetenta och vänliga råd! Toppservice! Vi rekommenderar definitivt att du :) Kaffeemitte-teamet.

JO Kaffee Mitte GmbH
Tyskland