Hopp til innhold
Argon Audio
Radio

Argon Audio RADIO2i

2 998:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Bordsradio med alla funktioner och imponerande bra ljudkvalitet. Internetradio, FM, Spotify Connect, Bluetooth samt DAB+!

Läs mer:

Beskrivning

Argon RADIO2i – komplett radio med fin ljudkvalitet, internet- och FM-radio (även DAB+), Spotify Connect och Bluetooth för trådlös musik direkt från din telefon

RADIO2i är en helt komplett bordsradio med både internetradio, Spotify Connect, Bluetooth och FM-radio (även DAB+ för dig som har tillgång till detta). Här kan du lyssna på alla tänkbara radiostationer från hela världen, du kan välja mellan miljontals låtar direkt från din Spotify-app och allt annat du kan streama trådlöst från din smartphone via Bluetooth. Ljudkvaliteten är imponerande för att vara en kompakt bordsradio, och den tydliga OLED-displayen ger radion ett exklusivt utseende. Du styr alltsammans via fronten eller via en app från din smartphone.

Radio från hela världen

När du väl har gjort de första inställningarna i RADIO2i kan du lyssna på radio från hela världen. När du sätter på radion läses flera tusen stationer in automatiskt, och sedan är det bara att välja: Sverige, USA, England, Tyskland eller vad du nu vill lyssna på – du hittar alltid en station som träffar mitt i prick. Och naturligtvis kan du programmera in dina favoritstationer så att du hittar dem med en enkel knapptryckning senare.

Utöver internetdelen matchar design och funktioner hos RADIO2i de andra populära radioapparaterna från Argon Audio. Det här gör att du får allt det som gör det fint att ha en bra bordsradio i hemmet: snygg design, härlig finish, bra lyd, alarm med snooze-funktion samt den senaste och bästa tekniken.

Spotify Connect och Bluetooth – trådlös musik var som helst

Den inbyggda Spotify Connect-funktionen i RADIO2i är genial för dig som redan innan gillar Spotify-appen. Här fungerar din smartphone som fjärrkontroll för den musik du spelar via Spotify, istället för att du ska hämta musiken via nätverket och sedan streama den vidare via radion. Det ger dig mycket bättre batteritid och stabilitet jämfört med att streama via Bluetooth, och musiken blir inte avbruten om till exempel telefonen skulle ringa.

Just den inbyggda Bluetooth-funktionen bidrar till att göra RADIO2i till en riktig universalradio. När du inte känner för att lyssna på dina favoritstationer eller Spotify kan du trådlöst spela i stort sett vad som helst från din telefon, inklusive streaming-tjänster som TIDAL, ljud från YouTube m.m. Du kan alltså även använda din radio som trådlös Bluetooth-högtalare på alla de ställen där du kanske inte har wifi till hands, som i sommarstugan eller husvagnen.

Enkel att använda med massor av möjligheter

På fronten av RADIO2i sitter en tydlig, elegant OLED-display, alla nödvändiga knappar och en nyutvecklad fullregisterhögtalare som ger dig en imponerande fin och fyllig ljudbild för att vara en kompakt bordsradio. Via minijack-ingången kan du koppla t.ex. din smartphone till radion med kabel om du vill spara batteriström på telefonen jämfört med att använda Bluetooth. På samma sätt kan du ansluta RADIO2i till din stereoanläggning och njuta av musiken i stort format. Om du vill lyssna ostört via hörlurar kan du naturligtvis också ansluta dem.

Tillgängliga internet- och DAB-stationer läses snabbt in och du hittar stationerna med hjälp av namnet istället för en frekvens som du ändå aldrig kommer ihåg, vilket underlättar betydligt. Både internet-, DAB- och FM-radiostationer (presets) kan programmeras in, så du kommer alltid enkelt åt dina favoriter. Med RDS/RadioText kan du efter lagringen även se namnet på FM-stationerna om de stöder den här funktionen.

Tillbehör till Argon Audio RADIO2i

Tekniska specifikationer

FjärrkontrollNej
TimerJa
RadiotypDAB, DAB +, FM, Internet radio

Rekommenderade produkter