Hopp til innhold

Argon AudioRed Edition IN1Signalkabel (par)

 Kan upplevas i
Red Edition IN1 är en flexibel signalkabel i mycket högre kvalitet än de billiga kablar som brukar följa med din anläggning.

Läs mer:

Beskrivning

Argon Red Edition IN1 – högkvalitativ signalkabel till ett förnuftigt pris
Red Edition IN1 är en standardsignalkabel i mycket högre kvalitet än de billiga kablar som brukar följa med din anläggning. Den är väldigt flexibel och enkel att hantera, och de solida metallkontakterna har förgyllda kontaktytor för att fungera problemfritt under många år. Samtidigt är kontakterna extra korta så att de enkelt får plats bakom anläggningen.

Ledarna i Red Edition IN1 har konstruerats i 99,99 % ren, syrefri koppar, och kabeln har dubbel skärmning så att inga instrålande störningar förstör din musikupplevelse. Den snygga finishen bekräftar att du håller i seriös en kvalitetsprodukt. Ett riktigt bra val till anläggningar i budgetklassen.

Red Edition IN1 finns i längder ända upp till 10 meter, så du kan utan problem dra dem till andra änden av vardagsrummet.

Välj en kvalitetskabel till din anläggning
De klena lakritssnören till kablar som vanligtvis följer med i kartongen när du köper en Hi-Fi-produkt är egentligen bara avsedda för att kontrollera om anläggningen fungerar eller ej. Kontakter och ledare är av bedrövlig kvalitet och du förlorar både detaljer och dynamik, vilket hörs även på anläggningar ekonomiklassen.

Om du lägger några kronor extra på ett par ordentliga kablar får du full ljudkvalitet och ägarglädje från din anläggning. Och sett till investeringen är det här den bästa uppgraderingen du överhuvudtaget kan göra.

Argon – fyra kabelserier för fyra olika behov
Argons kablar finns i fyra serier som ligger på fyra olika pris- och ambitionsnivåer. Samtliga serier är gjorda för att ge dig så mycket valuta som möjligt för pengarna, så allt du egentligen behöver göra är att välja den Argon-kabel som matchar kvaliteten på din anläggning.

WHITE: Ekonomiserien som ger dig förnuftiga kablar till ett lågt pris. Här får du en kvalitet som ligger betydligt högre än tillverkarnas lakritssnören som brukar följa med i kartongen. White-högtalarkablarna är ett riktigt bra Hi-Fi-alternativ till vanlig lampsladd, som inte är avsedd för musik över huvud taget.

RED: Här finns fler detaljer men kablarna har fortfarande mycket förnuftiga priser. Till exempel är de flesta modeller utrustade med solida metallkontakter som både ser bättre ut och är mer robusta än gjutna plastkontakter. Andra fördelar kan vara bättre skärmning och mer avancerad isolering.

BLUE: Kablar av hög kvalitet som får ut det mesta och bästa ur en bra anläggning. Här får du till exempel ännu bättre skärmning, avancerad geometri, tjockare ledare och ännu bättre kontakter. Serien för dig som vill skämma bort dig själv och din anläggning lite extra.

BLACK: Toppserien med massor av läckra och audiofila lösningar. Här finns bland annat silverpläterade ledare, rodium-belagda kontakter och tredubbel avskärmning. En kabel i Black-serien lever upp till samma nivå som en riktigt bra anläggning och du behöver egentligen bara leta efter andra kablar om du har en tvättäkta High End-anläggning eller behöver finjustera klangen.

Argon – Hi-Fi Klubbens eget märke
Argon Audio är Hi-Fi Klubbens eget märke och bygger på mer än 30 års erfarenhet av branschen. Målet med Argon är att erbjuda dig Hi-Fi-produkter av mycket hög kvalitet till en låg kostnad. Argon tillverkas efter Hi-Fi Klubbens specifikationer av handplockade tillverkare i Asien, och eftersom vi har full kontroll genom hela processen kan vi ge produkterna precis de egenskaper och funktioner som passar dina behov. Argon är enastående valuta för pengarna – varje gång!

Tekniska specifikationer

  • Färg : Vit
  • Anslutning : Phono/RCA
  • Ledarmaterial : 99,99 ren OFC-koppar
  • Skärmning : Dubbel
  • Kabellängd : 0,75, 1,5, 3, 5 och 10 meter
  • Type : Signalkabel
  • Skärmning i OFC-koppar med 40 enkelledare Mässingkontakter med guldpläterade kontaktytor Isolering i polyetylen