Hopp til innhold
Argon Audio
Trådlöst headset

Argon Audio SOUL2

998:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Få Bluetooth och imponerande hifi-ljud till ett pris som gör dig tårögd. Hela 25 timmars trådlös musik, hög komfort och hopfällbar design.

Läs mer:

Beskrivning

Argon Audio SOUL2 – trådlösa over-ear-lurar med bra hifi-ljud, hög komfort och 25 timmars trådlös musik

SOUL2 är ett par trådlösa over-ear-hörlurar med fint hifi-ljud till en bråkdel av det pris du får punga ut med för många andra modeller med motsvarande prestanda. Om du vill ha maximal ljudkvalitet för dina pengar, klarar dig utan noise cancelling (ANC) och bara behöver ett par tättslutande öronkuddar för att dämpa ljuden från omgivningen så är SOUL2 ett givet alternativ.

SOUL2 har en stilren dansk design och behagligt mjuka öronkuddar som ger dig många timmar med hög lyssningskomfort. Öronkåporna har inbyggd mikrofon så att du kan prata i telefon, och knappar för att styra musikuppspelning och ljudstyrka utan att du behöver fiska upp din smartphone ur fickan hela tiden.

Du får hela 25 timmars trådlös musik, så du klarar dig i flera dagar utan en laddare. Skulle du ändå får slut på ström kan du alltid lyssna vidare via kabeln som medföljer. SOUL2 kan fällas ihop så att de tar mindre plats i väskan, och för längre resor medföljer ett etui där du kan förvara dem säkert.

SOUL2 stödjer dessutom både Bluetooth aptX och AAC, så du får extra fint trådlöst ljud med både Android och iOS.

Argon Audio SOUL2 finns i både svart och vitt utförande. Ljudkabel, USB C-kabel för laddning och reseetui medföljer

Tillbehör till Argon Audio SOUL2

Tekniska specifikationer

HörslurstypOver-ear
Aktiv brusreduceringNej
MikrofonJa
Akustisk konstruktionSluten
Bluetooth versionJa - 5.1 ( aptX, Apple AAC )
Avspelning via USBNej

Rekommenderade produkter