Hopp til innhold
AudioQuest
Högtalarkabel (par)

AudioQuest Castle Rock

19 098:-par

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Exklusiv högtalarkabel som ger suverän signalöverföring utan att dominera inredningen. En förnäm lösning för audiofila anläggningar.

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest Castle Rock – enastående och kompakt högtalarkabel för audiofila anläggningar

  • Kraftiga 12 AWG-ledare (3,31 mm2) i massiv PSC+-koppar (Perfect-Surface Copper+)
  • 72-volts DBS-system (Dielectric-Bias System)
  • Exklusiva kontakter i ultraren, silverpläterad koppar
  • Kolbaserad NDS-skärmning (Noise-Dissipation System)
  • Finns i längder och konfigurationer för varje behov
Castle Rock är en exklusiv och avancerad, men relativt kompakt högtalarkabel med solidcore-ledare i ett utförande av ultraren PSC+-koppar (Perfect-Surface Copper+). Ytan på den här specialbehandlade metallen är så extremt ren och jämn att signalöverföringen överträffar alla andra typer av motsvarande kopparledare, även utan silverplätering.

Med en högtalarkabel från Flat Rock-serien får du hela signalen överförd med ett absolut minimum av färgning och signalförlust. Om du har stora ambitioner med din anläggning och samtidigt vill ha en någorlunda diskret kabeldragning till dina högtalare så har du lösningen här.

Som standard finns högtalarkabeln AudioQuest Castle Rock i single-wire (2 x banan > 2 x banan) eller biwire-utgåva (2 x banan > 4 x banan). Andra konfigurationer och längder kan tas hem på beställning.

OBS: HiFi Klubben kan leverera stora delar av sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida.

AudioQuest Flat Rock Series högtalarkablar – exklusiv teknik för anläggningar i High End-klassen
Flat Rock är en exklusiv och avancerad serie AudioQuest-högtalarkablar som markerar starten på den äkta High End-klassen. Du får ledare av koppar och silver av finaste kvalitet, och om du har stora ambitioner med din anläggning och samtidig vill ha en elegant och diskret kabellösning har du lösningen här.

Utöver ledarmaterialet har alla Flat Rock-kablar samma konstruktion. Men till skillnad från Tree-serien är Flat Rock avsevärt mer kompakt och möbleringsvänlig. Här är det till exempel faktiskt möjligt att dra ut högtalarkablarna från en hi-fi-möbel eller upp genom ett par golvstativ. Och eftersom du inte behöver betala för de massiva mängder dyrbar metall som återfinns i Tree-serien, så kommer Flat Rock i de flesta fall att ge dig bättre valuta för pengarna på anläggningar i normal storlek.

Alla modeller har ett utförande i form av en liggande 8, och ledarnas totala tvärsnitt på varje sida är solida 12 AWG (3,31 mm2). Alla modeller har försetts med AudioQuests unika 72V DBS-system (Dielectric-Bias System). DBS "mättar" isoleringen med hjälp av ett elektrostatiskt fält så att den inte absorberar energi från själva signalen.

Handbyggd för ditt behov
Flat Rock-modellerna kan levereras i nästan alla tänkbara konfigurationer för både single- och biwiring. Kabeln sätts ihop för hand i Holland, där fördelningen av ledare optimeras för just din konfiguration. Därför kan du vara säker på att absolut ingenting lämnas åt slumpen.

Om du vill ha det allra bästa som går att köpa för pengar, kan AudioQuest även leverera modeller med massiva silverledare. Här är vi i en prisklass där ytterst få kan – eller vill – vara med. Men om du prioriterar din anläggning över allt annat på jorden finns alltså den möjligheten. Annars kan du glädjas åt att de mindre modellerna ger dig samma tekniska lösningar till ett pris som inte nödvändigtvis kräver att du ökar belåningen på huset.

OBS: Hi-Fi Klubben kan leverera hela sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida, så tar vi hem den åt dig.

Tekniska specifikationer

FärgSvart
Färg3 meter bi-wire
Vikt (kg)1,05
Höjd emballage (cm)36
Längd emballage (cm)25
Vikt emballage (kg)2,05
Bredd emballage (cm)10