Hopp til innhold
AudioQuest Fire (RCA) Signalkabel

AudioQuestFire (RCA)Signalkabel (Set)

Kompromisslös signalkabel för High End-anläggningar i den riktigt tunga klassen. Finns i både RCA- och XLR-utgåva.
Set30 598:-
Inte i lager
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest Fire – kompromisslös signalkabel för anläggningar i den tunga High End-klassenFire är en kompromisslös signalkabel som kan matcha High End-system i den riktigt tunga viktklassen, till exempel som anslutning mellan separata för- och effektsteg. Den skulle också vara ett givet val för att överföra signalen från en High End-DAC eller till/från ett motsvarande RIAA-steg.

Ledarna har ett trippelbalanserat utförande i massivt PSS-silver (Perfect-Surface Silver) – ett ultimat och väldigt påkostat material. Air-Tube-isoleringen i FEP (Flour-Polymer) har utökad diameter jämfört med Wind-modellen, vilket gör att ännu mindre av ledaren rör vid isoleringen vid varje given tidpunkt. Därmed påverkas också ledaren mindre av isoleringen.

8-lagers NDS-skärmning mot RF-störningar, 72-volts DBS-system (Dielectric-Bias System) och extra fina kontakter i ultraren silverpläterad koppar (Hanging-Silver) är bara några av de läckra detaljerna.

Signalkabeln AudioQuest Fire finns i flera längder och kan fås i RCA- eller XLR-utgåva.

Obs! Hi-Fi Klubben kan leverera hela sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida, så tar vi hem den åt dig.

Tekniska specifikationer

Dielectric-Bias SystemJa
Noise-Dissipation SystemJa
Color description0,75 meter (RCA)