Hopp til innhold

AudioQuestFire (RCA)Signalkabel (Set)

Kompromisslös signalkabel för High End-anläggningar i den riktigt tunga klassen. Finns i både RCA- och XLR-utgåva.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest Fire – kompromisslös signalkabel för anläggningar i den tunga High End-klassenFire är en kompromisslös signalkabel som kan matcha High End-system i den riktigt tunga viktklassen, till exempel som anslutning mellan separata för- och effektsteg. Den skulle också vara ett givet val för att överföra signalen från en High End-DAC eller till/från ett motsvarande RIAA-steg.

Ledarna har ett trippelbalanserat utförande i massivt PSS-silver (Perfect-Surface Silver) – ett ultimat och väldigt påkostat material. Air-Tube-isoleringen i FEP (Flour-Polymer) har utökad diameter jämfört med Wind-modellen, vilket gör att ännu mindre av ledaren rör vid isoleringen vid varje given tidpunkt. Därmed påverkas också ledaren mindre av isoleringen.

8-lagers NDS-skärmning mot RF-störningar, 72-volts DBS-system (Dielectric-Bias System) och extra fina kontakter i ultraren silverpläterad koppar (Hanging-Silver) är bara några av de läckra detaljerna.

Signalkabeln AudioQuest Fire finns i flera längder och kan fås i RCA- eller XLR-utgåva.

Obs! HiFi Klubben kan leverera stora delar av sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida.

Tekniska specifikationer

Dielectric-Bias SystemJa
Noise-Dissipation SystemJa