Hopp til innhold
AudioQuest
Signalkabel

AudioQuest Golden Gate

1 498:-st.
Förväntad i lager den 14 december 2023.
 Kan upplevas i
Läcker och kompakt signalkabel med båda kanaler samlade i en ytterkabel. En elegant kabellösning med snygg teknik och fina prestanda.

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest Golden Gate – kompakt och elegant signalkabel av hög kvalitet

  • Kompakt och elegant design med stereoparet samlat i en och samma ytterkabel
  • Ledare i massiv PSC-koppar (Perfect-Surface Copper)
  • Kallsvetsade kontakter i ren koppar
  • Guldpläterade kontaktytor
  • NDS-skärmning (Noise-Dissipation System)
Golden Gate är en läcker analog signalkabel som både ger dig kompakt design och ovanligt bra ljudvaluta för pengarna. Här har AudioQuest nämligen samlat alla ledare i en och samma ytterkabel, vilket både förenklar designen och minskar materialåtgången.

Det man sparar genom denna konstruktion har man bland annat lagt på att istället ge dig massiva kopparledare i exklusiv PSC-koppar (Perfect-Surface Copper) som med sin ultrajämnt polerade yta ger en optimal signalöverföring just där det är som allra viktigast, nämligen på ledarens yta. De kallsvetsade kopparkontakterna är guldpläterade och du får även den unika NDS-skärmningen som skyddar signalen mot instrålande elektromagnetiska störningar (RF).

Golden Gate kan du till exempel använda för att överföra musiken från en CD-spelare, D/A-omvandlare eller skivspelare till din förstärkare. Med sin kompakta och eleganta design passar Golden Gate också väldigt bra på de platser där du gärna vill att kabeln ska vara så diskret som möjligt, t.ex. om anläggningen står fritt på en vägghylla.

Signalkabeln AudioQuest Golden Gate finns i flera längder.

Obs! HiFi Klubben kan leverera stora delar av sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida.

AudioQuest analoga signalkablar – en lösning för varje behov
Signalkabeln har avgörande betydelse för hur din anläggning låter. Det är här du kan förlora de där sista mikrodetaljerna som avgör om du lyckas locka fram den där hett eftertraktade, tredimensionella ljudbilden eller inte. Och det är här fel kabelval kan påverka klangbalansen, så att du till exempel får för mycket eller för lite diskant i ljudet. Ta med en bra och väl matchad kabel i beräkningen när du komponerar din anläggning. Då får du maximal ljudvaluta för pengarna!

Obs! Hi-Fi Klubben kan leverera hela sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida, så tar vi hem den åt dig.

Tillbehör till AudioQuest Golden Gate

Tekniska specifikationer

Noise-Dissipation SystemJa

Recensioner


4.8
31 recensioner
5
25
4
5
3
1
2
0
1
0
Jürgen
Tyskland
11/25/2023
Jürgen
Tyskland
Tommy
Norge
11/12/2023
Tommy
Norge
Eric
Nederländerna
10/19/2023

Utmärkt ljudkabel till ett mycket intressant pris. Jag kunde ge 5 stjärnor för kabeln eftersom jag gillar den väldigt mycket men jag är säker på att det finns bättre kablar. Bara för detta pris tvivlar jag på 5 stjärnor.

Eric
Nederländerna
Wiltrud
Sverige
10/19/2023
Wiltrud
Sverige
Mathias
Tyskland
10/18/2023
Mathias
Tyskland