Hopp til innhold

AudioQuestMackenzie (RCA)Signalkabel (Set)

Avancerad signalkabel för dig som vill måna lite extra om din anläggning. Ledare i ultraren koppar av typen PSC+, både i RCA- och XLR-utgåva.
Set4 198:-
Förväntad i lager den 24 juni 2023.
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest Mackenzie – avancerad signalkabel för seriösa anläggningar

Mackenzie är en avancerad signalkabel med ledare av ultraren koppar i kvaliteten PSC+ (Perfect-Surface Copper+). I den här exklusiva kopparkvaliteten har ytan dubbelpolerats så extremt ren och jämn att signalöverföringen överträffar alla andra typer av kopparledare, även utan silverplätering.

Jämfört med den mer ekonomiska Red River-modellen får du även en mer avancerad 3-lagersversion av NDS-systemet, och kontakterna har ett utförande i en finare kopparkvalitet som dessutom silverpläterats för optimal ledningsförmåga (Hanging-Silver).

Mackenzie kan till exempel användas för att koppla samman separata för- och effektsteg i en högkvalitativ stereoanläggning. Den är också ett bra val där du ska överföra signalen från en CD-spelare eller separat DAC till förstärkaren, eller till/från ett RIAA-steg om du månar om ljudet från din skivspelare.

Signalkabeln AudioQuest Mackenzie finns i flera längder och kan fås i RCA- eller XLR-utgåva.

Obs! HiFi Klubben kan leverera stora delar av sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida.

Tekniska specifikationer

Noise-Dissipation SystemJa