Hopp til innhold

AudioQuestRobin Hood ZERO (Spade)Högtalarkabel (Set)

Väldigt avancerad högtalarkabel för dig som vill krama ur de sista dropparna ljudkvalitet ur din High End-anläggning. Kan konfigureras för alla behov.
Set33 498:-
Förväntad i lager den 2 juli 2023.
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest Robin Hood ZERO – avancerad högtalarkabel för ambitiösa High End-anläggningar

Robin Hood ZERO är en väldigt avancerad högtalarkabel med ZERO-teknik och solidcore-ledare tillverkade i ultraren PSC+-koppar (Perfect-Surface Copper+). Ytan på den här metallen är så extremt ren och jämn att signalöverföringen överträffar alla andra typer av kopparledare, även utan silverplätering. Robin Hood-kablarna kommer från AudioQuest Folk Hero-serien som är en nedskalad version av den makalösa toppserien Mythical Creatures. De tekniska lösningarna är desamma, men ledarna och yttermåtten är lite mer blygsamma. Det gör kabeln mer kompakt och lättare att hantera.

Priset ligger också på en mer överkomlig nivå, och den här serien är på det hela taget ett förträffligt val till High End-högtalare i den mer kompakta änden, till exempel de mindre modellerna i 800-serien från Bowers & Wilkins eller EPICON-serien från DALI. De stora modellerna i de lägre serierna – 700 respektive RUBICON – skulle också vara en bra matchning. Om du kan tänka dig att lägga lite mer så är de är de kraftigare kablarna i William Tell-serien ett givet alternativ.

Bi-wiring med ZERO och BASS
Robin Hood levereras också i en särskild BASS-version som är avsedd att överföra bas och mellanregister i bi-wire-konfigurationer. Den här kabeln är en aning enklare till sin konstruktion jämfört med ZERO. Samtidigt fungerar den bara för just det här ändamålet.

Högtalarkabeln Robin Hood ZERO levereras som standard i single-wire-utgåva (2 x banan > 2 x banan). Andra konfigurationer och längder kan tas hem på beställning.

Höjdpunkter

  • ZERO-teknik för förlustfri signalöverföring med ultimat dynamik
  • Ledare i massiv PSC+-koppar (Perfect-Surface Copper+)
  • Exklusiva kontakter i ultraren, silverpläterad koppar
  • 72V DBS (Dielectric-Bias System) och kolbaserad NDS-skärmning (Noise-Dissipation System)
  • Kan beställas i längder och konfigurationer för varje behov

Tekniska specifikationer

Kabellängd (m)5