Hopp til innhold
AudioQuest Water (XLR) Signalkabel

AudioQuestWater (XLR)Signalkabel (Set)

Väldigt avancerad signalkabel för anläggningar med äkta audiofila kvaliteter. Ledare i ultraren koppar av typen PSC+, både i RCA- och XLR-utgåva.
Set11 198:-
Inte i lager
 Kan upplevas i
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest Water – exklusiv signalkabel för anläggningar i High End-klassen

Water är ingångsmodellen till den exklusiva Elements-serien med analoga signalkablar. En väldigt avancerad trippelbalanserad kabel som precis som de dyrare modellerna har AudioQuests unika 72-volts DBS-system (Dielectric-Bias System). DBS "mättar" isoleringen med hjälp av ett elektrostatiskt fält, så att den inte absorberar energi från själva signalen.

Ledarna består av den ultrarena kopparkvaliteten PSC+ (Perfect-Surface Copper+), där ytan är så extremt ren och jämn att signalöverföringen överträffar alla andra typer av kopparledare, även utan silverplätering. Andra exklusiva detaljer är Air-Tube-isoleringen, där de enskilda ledarna omges av ett polyetylen-rör för att utnyttja luftens suveräna egenskaper som isolator mot elektricitet.

AudioQuests unika NDS-skärmning (Noise-Dissipation System) är utförd i hela 6 lager och skyddar signalen ytterst effektivt mot instrålande RF-störningar. Kontakter i extra ren, silverpläterad koppar (Hanging-Silver) är bara några av de läckra detaljerna.

Water kan till exempel användas för att koppla ihop separata för- och effektsteg. Den skulle också vara ett fantastiskt val för att överföra signalen från en högkvalitativ DAC eller till/från ett motsvarande RIAA-steg.

Signalkabeln AudioQuest Water finns i flera längder och kan fås i RCA- eller XLR-utgåva.

Obs! Hi-Fi Klubben kan leverera hela sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida, så tar vi hem den åt dig.

Tekniska specifikationer

Dielectric-Bias SystemJa
Noise-Dissipation SystemJa
Color description3 meter