Hopp til innhold

AudioQuestWilliam Tell ZERO (Banana)Högtalarkabel (Set)

Kompromisslös och väldigt avancerad högtalarkabel för dig som vill krama ur de sista dropparna ljudkvalitet ur din High End-anläggning.
Set67 998:-
Förväntad i lager den 4 juli 2023.
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

AudioQuest William Tell ZERO – kompromisslös högtalarkabel för exklusiva High End-anläggningar

William Tell ZERO är den kraftigaste kabeln i Folk Hero-serien från AudioQuest. Här har du en väldigt avancerad högtalarkabel med ZERO-teknik och solidcore-ledare tillverkade i ultraren PSC+-koppar (Perfect-Surface Copper+). Ytan på den här metallen är så extremt ren och jämn att signalöverföringen överträffar alla andra typer av kopparledare, även utan silverplätering.

Den här högtalarkabeln överför hela musiksignalen med ett absolut minimum av färgning och signalförluster, och utgör ett förträffligt val till alla High End-anläggningar, bortsett från mest strömkrävande kombinationerna som kommer att må bra av de ännu kraftigare ledarna i toppserien Mythical Creatures.

Bi-wiring med ZERO och BASS
William Tell levereras också i en särskild BASS-version som är avsedd att överföra bas och mellanregister i bi-wire-konfigurationer. Den här kabeln är en aning enklare till sin konstruktion jämfört med ZERO, vilket återspeglas på prislappen. Samtidigt fungerar den bara för just det här ändamålet.

Högtalarkabeln William Tell ZERO levereras som standard i single-wire-utgåva (2 x banan > 2 x banan). Andra konfigurationer och längder kan tas hem på beställning.

Höjdpunkter

  • ZERO-teknik för förlustfri signalöverföring med ultimat dynamik
  • Ledare i massiv PSC+-koppar (Perfect-Surface Copper+)
  • Exklusiva kontakter i ultraren, silverpläterad koppar
  • 72V DBS (Dielectric-Bias System) och kolbaserad NDS-skärmning (Noise-Dissipation System)
  • Kan beställas i längder och konfigurationer för varje behov

Tekniska specifikationer

AWG13
Ledarens ytarea2,62 mm2