Hopp til innhold
Bang & Olufsen
Trådlöst headset

Bang & Olufsen Beoplay H8i

2 990:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Njut av friheten med exklusiva trådlösa on-ear-lurar i läcker design, Noise Cancelling och smart på/av-funktion och extremt lång batteritid.

Läs mer:

Beskrivning

B&O Beoplay H8i – trådlösa on-ear-hifi-lurar med noise cancelling (ANC), lång batteritid och väldigt läcker finish

  • Exklusiv och ikonisk hopfällbar design i äkta läder och aluminium
  • Aktiv brusreducering (noise cancelling/ANC) med Transparency mode
  • Batteritid på upp till 30 timmar med både Bluetooth och ANC aktiverat
  • Smart på/av
  • Enastående ljudkvalitet både trådlöst via Bluetooth och via kabel

Beoplay H8i är ett par exklusiva trådlösa on-ear-hörlurar från B&O. Njut av musiken på ett överlägset vis – trådlöst – med enastående ljudkvalitet, ikonisk design, superläckra material och aktiv brusreducering (ANC/Noise Cancelling) som effektivt isolerar dig från oljud i omgivningen. Om du föredrar en mer kompakt on-ear-modell och kan leva utan touch-betjäningen på toppmodellen H9i, är detta ett superläckert val.

Jämfört med ursprungsutgåvan har i-versionen bland annat fått Transparency mode som kopplar ifrån brusreduceringen och förstärker ljuden från omgivningen. Det här är smart när du behöver höra vad som händer omkring dig. Batteritiden är nu ända upp till 30 timmar med både Bluetooth och ANC aktivt, så H8i spelar oförtröttligt vidare långt efter att de flesta konkurrenter tappat luften.

En annan nyhet är en sensor som automatiskt pausar musiken när du tar av dig lurarna. De startar sedan din musikapp från samma ställe när du tar på dig dem igen. På så sätt spar du en massa pillande både på hemmaplan och när du är på språng. Härutöver styr du saker och ting från din smartphone eller via tryckknapparna på ena öronkåpan där du kan skruva upp och ned, välja låt, svara när det ringer och slå på eller av ANC.

Beoplay H8i är kort sagt Bluetooth-lurarna som ger dig full frihet med musiken. En trofast och stilsäker ljudkamrat som kommer att följa dig i vått och torrt under lång tid framöver!

Njut av bra ljudkvalitet överallt – hela dagen

Precis som alla andra produkter från B&O är Beoplay H8i både snygga, exklusiva och i ett solitt utförande. Du får en ovanligt härlig kombination av borstat aluminium och äkta läder som du aldrig tröttnar på att se eller röra vid. Öronkåporna kan vridas 90 grader så att hörlurarna blir smalare och lätt glider ner i det medföljande etuiet.

Du kan använda Beoplay H8i hela dagen – och lite till – för batteritiden på det inbyggda batteriet är ända upp till 30 timmar med både Bluetooth och ANC aktiverat. Laddningen sköter du via USB C-kabeln som medföljer, och om du vill spara ström eller behöver använda Beoplay H8i på flyget så kan du koppla in minijack-kabeln som medföljer! Till skillnad från en del alternativ fungerar Beoplay H8i även när batteriet tagit slut, så du behöver aldrig vara utan musik.

Beoplay H8i finns med svart (Black), rosa och ljusgrå/brun (Natural) finish.

Tillbehör till Bang & Olufsen Beoplay H8i

Tekniska specifikationer

Frekvensomfång20-22.000 Hz
Känslighet98 dB
MikrofonJa
Akustisk konstruktionSluten
Impedans, passiv21 ohm
Bluetooth versionJa - 4.2 ( Apple AAC )