Hopp til innhold
Bowers & Wilkins 802 D3 Prestige Edition Golvhögtalare

Bowers & Wilkins802 D3 Prestige EditionGolvhögtalare (par)

Ultimat ljudkvalitet, ultimat teknik, ultimat finish. För dig som vill ha det helt kompromisslöst på alla fronter.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

Bowers & Wilkins 802 D3 Prestige Edition – golvhögtalare i absolut referensklass med enastående finish

802 D3 Prestige Edition är en unik lyxutgåva av B&W:s fantastiska golvhögtalare 802 D3. Den är framtagen för muslikälskare som ställer helt kompromisslösa krav på ljudkvalitet och samtidigt vill ha finish på ultimat nivå.

För att markera att det här är en fullständigt kompromisslös modell som lever upp till absolut högsta möjliga standard har varje enskild högtalare försetts med en högglanspolerad och numrerad Prestige Edition-bricka på baksidan. Exklusiv lyx in i minsta detalj!

Santos Rosewood och 13 lager lack
802 D3 Prestige Edition har ett utförande i Santos Rosewood-träfanerer som är sällsynt, hållbart odlad och notoriskt svår att arbeta med på grund av de många variationerna i träslaget, även när det kommer från samma stam. Varje enskilt faner-par är därför minutiöst inspekterat och färmatchat innan lackering.

Varje kabinett kräver tre lager färg och hela 13 lager lack för att uppnå den enastående djupa glansen. Efter varje enskilt lager ska kabinettet vila i minst 24 timmar innan det slipas. Härefter stryks ytterligare tre lager på, åter igen följt av slipning, tills alla lager strukits på. Sedan poleras ytan med både maskin och för hand till absolut perfektion. Till slut ska den färdiga högtalaren vila i minst två veckor för att lacken ska härda ordentligt. Först då får den packas ner och skickas till mottagaren.

802 D3 Prestige Edition finns i högglanslackerad Santos Rosewood-finish. Utöver det unika utförandet är högtalaren tekniskt sett identisk med 802 D3.

Höjdpunkter

  • Enastående finish i äkta Santos Rosewood
  • Högglanslackerad med 13 lager lack
  • Numrerad bricka på baksidan
  • Ljudkvalitet i absolut referensklass
  • Tekniskt sett identisk med B&W 802 D3

Tillbehör till Bowers & Wilkins 802 D3 Prestige Edition

Rekommenderade produkter

NAD M33 Stereoförstärkare med streaming
Stereoförstärkare med streaming
74 998:- / st.
Stereoförstärkare med streaming
99 998:- / st.