Hopp til innhold
2 198:-Set

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Skäm bort dig själv med extra fint hifi-ljud när du är på språng eller tränar. Ett par unika in-ear-hörlurar med lyx in i minsta detalj.

Läs mer:

Beskrivning

Bowers & Wilkins PI3 – exklusiva trådlösa in-ear-hifi-hörlurar med enastående ljudkvalitet och läcker design

Bowers & Wilkins PI3 är exklusiva och avancerade in-ear-lurar med Bluetooth och ett unikt system med dubbla element och bi-amping för extra fint hifi-ljud. Här kan du njuta av din musik i äkta B&W-kvalitet när du är på språng eller svettas på gymmet. Batteritiden är upp till 8 timmar – tillräckligt för två gamla hederliga maratonlopp på raken – och 15 minuters laddning ger dig ytterligare 2 timmar.

Utförandet i mjukt silikon och gummi får PI3 att kännas som en naturlig förlängning av din hörselgång, och den ergonomiska passformen säkerställer att öronadaptrarna sitter kvar även vid hastiga rörelser. En högkvalitativ mikrofon ger dig kristallklar samtalskvalitet och du kan styra saker och ting via lättillgängliga tryckknappar på kabeln mellan öronsnäckorna.

Bowers & Wilkins PI3 finns med finish i grått (Grey), guld (Gold) eller blått (Blue).

Avancerad Bluetooth med Dual Mode
Bowers & Wilkins är den första tillverkaren på marknaden som använder nya Bluetooth-chipet aptX Adaptive BT 5.0. Det innebär bättre trådlöst ljud, lägre strömförbrukning och kortare fördröjning mellan ljud och bild när du till exempel använder PI3 för att se film.

En annan läcker detalj är att PI3 kan kopplas trådlöst till två Bluetooth-enheter samtidigt (Dual Mode), så att du snabbt kan växla från den ena apparaten till den andra, till exempel om telefonen ringer medan du ser en film på surfplattan. Det här är riktigt smart om du till exempel sitter på tåget och inte vill rota runt efter dina enheter.

Du kan även lyssna via USB från datorn. Med USB-avspelning kan du njuta av okomprimerat digitalt ljud i full CD-kvalitet utan att behöva investera i en separat D/A-omvandlare, vilket är fallet med de flesta andra hörlurar.

Bi-ampade Dual Hybrid-element för suveränt ljud
Det unika systemet med dubbla element i PI3 är ännu en teknisk innovation från Bowers & Wilkins. Varje öronsnäcka rymmer ett dynamiskt fullregisterelement plus ett Balanced Armature-element. Det speciella med PI3 är att varje element är kopplat till en egen förstärkare så att det kan drivas vid sin optimala ljudstyrka. Med hela fyra förstärkarkanaler kan B&W optimera ljudsystemet för en fantastisk ljudkvalitet över hela frekvensområdet. En väldigt avancerad konstruktion som patenterats av B&W.

Tillbehör till Bowers & Wilkins PI3

Tekniska specifikationer

Frekvensomfång10-30.000 Hz
MikrofonJa
Akustisk konstruktionÖppen
Bluetooth versionJa - 5 ( aptX, aptX HD )

Rekommenderade produkter