Hopp til innhold
Bowers & Wilkins
Trådlöst headset

Bowers & Wilkins PX8 007 Edition

8 698:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Unik Limited Edition-version av Px8, framtagen med anledning av 60-årsjubileet för den första James Bond-filmen. Fullmatad med coola designdetaljer.

Läs mer:

Beskrivning

Bowers & Wilkins Px8 007 Edition – Limited Edition-utgåva av hifi-hörlurar i lyxig over-ear-modell med anledning av James Bonds 60-årsjubileum

 • Limited Edition James Bond-jubileumsutgåva
 • Midnight Blue-finish med 007-logga på öronkåporna
 • Hardcase-etui med förgylld 007-logga
 • Exklusivt utförande i aluminium och äkta läder
 • Enastående hifi-ljudkvalitet med effektiv Noise Cancellation (ANC)

Px8 007 Edition är en unik Limited Edition-utgåva av de exklusiva Px8-hörlurarna från Bowers & Wilkins. De är framtagna för att markera 60-årsjubileet för den första James Bond-filmen – Dr No (1962) – och både färgval och detaljer återspeglar Bonds ikoniska värld. Här har du chansen att känna dig en liten smula som Sean Connery när du lyssnar på dina favoritlåtar. Eller så kan du i varje fall att visa omgivningen att du har sinne för en individuell stil och kvalitet från toppskiktet.

Även om hifi och hemliga agenter rent generellt ligger långt ifrån varandra så har Bowers & Wilkins och James Bond i alla fall två saker gemensamt: De är så brittiska de kan bli och de använder dagens mest avancerade teknik för att nå sina mål. Därför är Bond-jubileet ett givet tillfälle för att lansera just denna exklusiva specialmodell. Den tillverkas bara i 5 000 exemplar, så vi rekommenderar att du skyndar dig om du vill ha ett par. När de är slutsålda så är de slut.

En hyllning in i minsta detalj

Px8 007 Edition är rent tekniskt sett likvärdig standardutgåvan av Px8, men de har ett utförande i en unik Midnight Blue-finish som återspeglar Sean Connerys ikoniska smokingkavaj från den lika ikoniska ”Bond, James Bond”-scenen i Dr No. Varje öronkåpa har 007-loggan på ovansidan och på insidan hittar du det räfflade loppet från det klassiska Bond-introt som du känner igen från bio. Den eleganta kanten på logotyp-plattorna har anodiserats efter fasningen för att ge hela plattan ett matt utseende av blått stål, och till och med de läckra öronkuddarna har färgats i diskret Midnight Blue.

Den iögonenfallande röda på/av-knappen är pricken över i. Det här är en detalj hämtad från ”Goldfinger”, där James Bond får sin ikoniska silvergrå Aston Martin levererad, och som bland annat är utrustad med en liten röd knapp i växelspaksknoppen. Knappen utlöser som bekant katapult-stolen för oönskade passagerare, och Bond får stränga instruktioner: ”Whatever you do, don’t touch it!” Bowers & Wilkins använder den röda knappen för på/av, så du kan ignorera varningen hur ofta du vill. En riktigt häftig lösning.

Bowers & Wilkins Px8 007 Edition finns med Midnight Blue-finish. Hardcase-etui med förgylld 007-logga medföljer.

Gedigen toppkvalitet i alla detaljer

Med Px8 007 Edition får du gedigen toppkvalitet in i minsta detalj, och du kan njuta av dem i timmar utan lyssningströtthet – och det även om du bär glasögon. Elementen är vinklade för att ge en ännu mer realistisk stereobild, och du i membranen hittar du kolfiber – ett kompromisslöst val av material som du bland annat också ser i den avancerade Carbon Dome-diskanten i högtalarna i B&W:s läckra 700-serie. Det extremt lätta och styva membranet tar elementet ännu närmare en ”perfekt pistong”, och du hör tydligt förbättringen när det kristallklara ljudet smyger sig in i dina hörselgångar.

ANC, telefonsamtal i toppkvalitet och sex mikrofoner

Utöver komforten och ljudkvaliteten har Bowers & Wilkins också jobbat hårt för att ge dig telefonsamtal i toppklass. Px8 007 Edition är nu bestyckade med hela sex avancerade mikrofoner – tre i vardera öronkåpa – och de samarbetar alla för att fånga upp din röst på bästa sätt och samtidigt ge dig bästa möjliga dämpning av störande ljud från omgivningen.

I den dedikerade Bowers & Wilkins Music-appen kan du anpassa både klang (EQ) och funktioner så att de matchar din smak och ditt behov. Du får också en extra tryckknapp på den ena öronkåpan där du via appen kan bestämma om den välja din röstassistent på telefonen eller välja vilken grad av medhörning du vill ha på ANC (transparency).

Genialt användarvänliga med smart start/stopp

Px8 007 Edition har inbyggda sensorer som automatiskt aktiverar och stänger av både hörlurar och uppspelning utifrån om du ska lyssna, prata eller använda öronen till annat. Ska du lyssna på musik? Px8 007 Edition startas automatiskt när du plockar upp dem. Ska du säga något till personen bredvid? Px8 007 Edition stoppar uppspelningen från din musikapp när du lyfter någon av öronkåporna eller hänger lurarna runt halsen – och fortsätter automatiskt spela upp musiken igen när du är redo att lyssna vidare.

Lägg bara ifrån dig Px8 007 Edition, så slår de själva ifrån strömmen och stoppar din musikapp. När du plockar upp dem igen börjar de spela från samma ställe i musiken. Alla dessa automatiska funktioner är avaktiverade när du packar upp Px8 007 Edition ur kartongen, men det tar bara ett ögonblick att aktivera dem i appen. På så sätt kan du snabbt testa om sensorerna fungerar korrekt på just ditt huvud. Alla huvuden är nämligen olika och i en del fall får du en stabilare funktionalitet om du slår ifrån automatiken.

Obs: Tänk på att om du avaktiverar sensorerna så måste du själv komma ihåg att stänga av hörlurarna. Px8 007 Edition går då över i sparläge om du inte spelar musik, men batterierna kommer att laddas ur med tiden.

Högkvalitativ Bluetooth och avancerad noise cancellation (ANC)

Bowers & Wilkins var den första tillverkaren på marknaden som använde det avancerade Bluetooth-chipet aptX Adaptive BT 5.0. Det ger dig bättre trådlöst ljud, bättre brusreducering, lägre strömförbrukning och kortare fördröjning mellan ljud och bild när du tittar på filmer och videoklipp (low latency). Här får du effektiv brusreducering utan att behöva suga livet ur musiken, vilket du kan uppleva med en del alternativ.

Via den dedikerade Bowers & Wilkins Music-appen kan du finjustera transparency-funktionen, som släpper igenom röster från omgivningen mer eller mindre. Om du sitter i din härliga ANC-bubbla på flyget och bara vill höra vad stewarden försöker säga, så ger du bara ANC-knappen ett kort tryck – så hör du vad som sägs. Och det med precis den nivå av medhörning du har valt.

En annan läcker detalj är att Px8 007 Edition kan kopplas trådlöst till två Bluetooth-enheter samtidigt (multipoint) så att du snabbt kan växla från den ena apparaten till den andra, till exempel om telefonen ringer medan du ser en film på surfplattan. Det här är riktigt smart om du till exempel sitter på tåget och inte vill rota runt efter dina enheter.

Om du vill spara ström kan du lyssna via minijack-kabeln som medföljer, eller via USB-C från datorn, vilket samtidigt laddar hörlurarna. Med USB-avspelning kan du även njuta av okomprimerat digitalt ljud i full CD-kvalitet utan att behöva investera i en separat D/A-omvandlare, vilket är fallet med de flesta andra hörlurar.

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Limited Edition James Bond-jubileumsutgåva (5 000 exemplar globalt)
 • Midnight Blue-finish med 007-logga på öronkåporna
 • Hardcase-etui med förgylld 007-logga
 • Enastående hifi-ljudkvalitet med effektiv Noise Cancellation (ANC)
 • 40 mm vinklade element med Carbon-förstärkt membran
 • Exklusivt utförande i diamantskuret aluminium och äkta läder
 • Solid och elegant huvudbygel i aluminium
 • Användarvänliga fysiska knappar och smart på/av
 • Dedikerad knapp för röstassistent eller personlig ANC-inställning
 • 30 timmars batteritid med Bluetooth och ANC aktiverat
 • Väldigt hög samtalskvalitet med 6 mikrofoner
 • Dedikerad Bowers & Wilkins Music-app för personliga användarinställningar (ANC, EQ m.m.)
 • Adaptive Bluetooth 5.0 inkl. AAC, aptX HD och aptX Adaptive 24bit
 • Kan anslutas till två Bluetooth-enheter samtidigt (multipoint)
 • Kan även spela via kabel (både minijack och USB)
 • Enkelt att aktivera röstassistent på telefon
 • Vridbara öronkåpor underlättar transport

Begränsningar

 • Kan inte spela utan batteriström
 • Ej helt hopfällbara
 • Ingen SideTone (medhörning under samtal)
 • Inte utformade för sport och träning
 • USB-laddare är extra tillbehör
 • Det finns alternativ med lägre vikt

Videos om PX8 007 Edition

Tekniska specifikationer

HörslurstypOver-ear
Aktiv brusreduceringJa
MikrofonJa
Akustisk konstruktionSluten
Bluetooth versionJa - 5 ( aptX, aptX HD, aptX Adaptive, AAC, SBC )
Element typ/storlek40 mm - Dynamic driver
Avspelning via USBJa

Rekommenderade produkter