Hopp til innhold
Bowers & Wilkins
Trådlös högtalare

Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless

5 498:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Vill du ha en trådlös högtalare med massor av möjligheter och samtidigt design och ljud i världsklass? Då är det Zeppelin du ska ha!

Läs mer:

Beskrivning

Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless – den ultimata trådlösa högtalaren med AirPlay, Bluetooth och Spotify Connect

  • [" Enastående elegant design och finish i svart "," Väldigt fin ljudkvalitet och bra råstyrka för att vara en trådlös högtalare "," Stödjer både AirPlay, Bluetooth och Spotify Connect "," Kan styras via touchknappar på ovansidan (play/paus/volym) "," Analog ljudingång (minijack)  "]
Zeppelin Wireless är den ultimata trådlösa högtalaren, med design, finish och teknik i absoluta världsklassen. Här har högtalarspecialisten Bowers & Wilkins satt alla segel för att ge dig en enastående produkt och en enastående upplevelse för både ögon och öron.Erfarenheter och tekniska lösningar B&W:s finaste traditionella högtalarserier har kombinerats med dagens mest avancerade digitala teknik och en trådlös funktionalitet som för första gången gör Zeppelin-upplevelsen tillgänglig för alla, oavsett om du använder iOS, Android, Mac, PC eller något annat. Och ljudkvaliteten ligger på en nivå som du aldrig skulle ha förväntat dig från en produkt i den här kategorin. Om du har en trådlös högtalare på önskelistan så hittar du inget läckrare än den här!

All världens trådlösa musik för alla musikälskare
Med både Apple AirPlay och Bluetooth kan du strömma musik trådlöst från varje smartphone, surfplatta, mobil och dator. Det här omfattar både din egen musiksamling, Spotify Connect, TIDAL, YouTube-ljud m.m. Bluetooth är otroligt smidigt att använda, samtidigt som du inte behöver något datornätverk som måste konfigureras. AirPlay ger dig å andra sidan större räckvidd via ditt nätverk, och från Apple iOS har du tillgång till all musik du har i iTunes. Kort sagt har du alltså alla möjligheter att välja och vraka bland.

Spotify Connect är en helt genial lösning för dig som redan gillar Spotify-appen. Här fungerar din smartphone som fjärrkontroll till Spotify. Det ger dig mycket bättre batteritid och stabilitet jämfört med att till exempel strömma via AirPlay, och du kan dessutom styra musiken från Spotify-appen som du säkert redan är väl bekant med.

Enkel montering på väggen
Med hjälp av det speciella väggfästet (extrautrustning) behöver du inte ha din Zeppelin Wireless stående på ett bord för att njuta av den. Väggfästet gör att du kan hänga Zeppelin Wireless på väggen säkert och elegant, till exempel i sovrummet eller under en väggmonterad platt-TV.

I sistnämnda fall kan du få ut TV-ljudet genom att koppla TV:ns hörlursuttag till den analoga minijack-ingången på Zeppelin Wireless. Sen har du trådlös musik i toppklass, samtidigt som du har ett TV-ljud som är otroligt mycket bredare än det du får ut av TV:ns egna högtalare.

Zeppelin Wireless finns i svart finish.Zeppelin Wireless – High End-teknik till all din trådlösa musik
Den tidigare Air-utgåvan av Zeppelin hade precis som den ursprungliga versionen blivit den absoluta referensen inom iPod-högtalare bland all världens hi-fi-recensenter. Med Wireless-versionen har B&W ännu en gång öppnat alla teknologiska slussar för att visa hur bra det kan bli, och resultatet överträffar alla förväntningar.

Nu får du både Bluetooth och Spotify Connect, vilket gör att du inte längre behöver vara Apple-användare för att få den unika Zeppelin-upplevelsen. Men utöver det här har det skett så många förbättringar att Zeppelin Wireless nästan är att betrakta som en helt ny produkt, utöver den grundläggande designen som blivit en riktig ikon.

Själva uteffekten är samma som tidigare, men den inbyggda digitala signalprocessorn (DSP) har blivit dubbelt så kraftig, vilket ger en exaktare signalbehandling och ännu bättre kontroll över basen. De inbyggda D/A-omvandlarna på 24 bit/192 kHz har också audiofila kvaliteter, och för att få en ännu mer exakt och ännu mer skonsam signalbehandling samplas alla ljudsignaler upp innan de omvandlas.

Basen har vuxit från 5 tum till ett ultra long-throw-element på 6 tum som kan hantera extrema svängningar utan förvrängning. Mellanregistret ombesörjs nu av två FST-element, en teknik som du hittar i B&W:s allra finaste högtalare, inklusive den legendariska 800-serien. De två diskanterna använder samma teknik med dubbla dome-membran som finns i den prisbelönta CM-serien, och levererar en överlägset ren och detaljerad återgivning av de högsta frekvenserna.

Kabinettet är nu en sluten konstruktion med små ventilationsöppningar som minskar trycket på insidan när du spelar på hög volym. Det här ger en friare och mer kontrollerad bas. Och för att förhindra vibrationer är de stagade väggarna hela 50 procent tjockare än i den tidigare versionen. Alla dessa förbättringar är förklaringen till varför Wireless-versionen låter bättre än den föregångaren utan att den har svällt i storlek.

Vår
Expertbedömning

Fördelar

  • [" Enastående elegant design och finish i svart "," Väldigt fin ljudkvalitet och bra råstyrka för att vara en allt-i-ett-högtalare "," Stödjer både AirPlay, Bluetooth och Spotify Connect "," Kan styras via touchknappar på ovansidan (play/paus/volym) "," Analog ljudingång (minijack) "," Avancerad digital signalbehandling (DSP) "," Audiofila D/A-omvandlare på 24 bit/192 kHz med uppsampling av ljudet "," Specialdesignat väggfäste finns som extrautrustning  "]

Begränsningar

  • [" Ingen optisk digitalingång för ljud "," Väldigt begränsad multiroom-funktionalitet "," Oavsett hur bra den är byggd får du INTE riktig stereo och riktig hi-fi från en allt-i-ett-högtalare. Äkta hi-fi kräver alltid en bra förstärkare och separata högtalare!  "]