Hopp til innhold

Köp Denon anläggning

Spara 500:- på
musik
i ett rum till

Köp Denon med
trådlös musik
i ett rum till

Denons eget trådlösa multiroom-streamingsystem HEOS kan ge dig trådlös musik i hela ditt hem. I dag är HEOS redan inbyggt i flera av Denons hemmabioreceivrar, stereoförstärkare m.m., så du behöver faktiskt bara en trådlös Denon-högtalare för att få trådlös musik i ett rum till. Och ett till. Och ett till…

HEOS-systemet ger dig direkt tillgång till en oändlig värld av trådlös musik via internetradio, Spotify, TIDAL, Deezer, SoundCloud och andra populära streamingtjänster på internet. Du har allt inom räckhåll från din smartphone eller surfplatta via den dedikerade HEOS-appen. Det är kul, praktiskt och så enkelt att hela familjen snabbt lär sig att använda det!

Kom i gång direkt
– och spara 500:-

Om du just nu står inför att skaffa en Denon-förstärkare eller -receiver så har du redan riggat din stationära anläggning så att du kan njuta av all världens musik i optimal kvalitet på ett par riktiga hifi-högtalare. Men allt blir mycket roligare när du utökar musiken till hela ditt hem.

Vi hjälper dig gärna att få hela den läckra HEOS-upplevelsen, och därför ger vi dig rabatt på en av de smarta trådlösa Denon Home-högtalarna om du köper den tillsammans med någon av våra stationära Denon-apparater med HEOS inbyggt.

Här nedan kan du se möjligheterna. Du behöver bara bestämma dig för hur mycket av det goda du behöver. Kom i gång med Denon HEOS – och spara samtidigt pengar!

Här får du
HEOS inbyggt

Välj din trådlösa Denon Home-högtalare
med rabatt