Hopp til innhold
Denon
Trådlöst headset

Denon AH-GC25W

2 698:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läckra, bekväma, trådlösa, välspelande och hopfällbara. Gedigen Denon-kvalitet till ett vettigt pris.

Läs mer:

Beskrivning

Denon AH-GC25W – trådlösa over-ear-hifi-hörlurar med Bluetooth, hög komfort och läcker finish

Denon AH-GC25W är trådlösa, bekväma och välspelande over-ear-hörlurar med ljudkvalitet i seriös hifi-klass. Oavsett om du är på språng eller chillar framför anläggningen hemma i soffan så kommer de här läckra och hopfällbara hörlurarna att ge dig stora musikupplevelser. Med Clear Voice Capture (CVC) kan du även prata i telefon med imponerande klart ljud.

Batteritiden ligger på upp till 30 timmar med Bluetooth, och automatisk standby ser till att hörlurarna inte ligger och töms om du skulle glömma att stänga av dem. Om batterierna ändå skulle ta slut kan du fortfarande lyssna via kabeln som medföljer, precis som med vanliga hörlurar. Det drar ner ljudkvaliteten en aning, men AH-GC25W lägger trots allt inte av helt som en del konkurrenter.

AH-GC25W är kort sagt ett par ytterst bekväma och välbyggda hifi-lurar för dig som klarar sig utan Noise Cancelling (ANC). I gengäld sparar du pengar och får längre batteritid jämfört med storebror AH-GC30.

Denon AH-GC25W finns i svart eller vitt utförande.

Gjord för resor, komfort och musiklyssning

AH-GC25W är fullmatade med genomtänkta detaljer som gör det till ett sant nöje att ta med dem när du går ut. Till exempel kan de kopplas trådlöst till två Bluetooth-enheter samtidigt (Dual Mode), så att du blixtsnabbt kan växla från den ena apparaten till den andra, till exempel om telefonen ringer medan du ser en film på surfplattan.

Komforten är i toppklass, så du kan lyssna i timmar utan att bli trött. Den vadderade huvudbågen och öronkuddar av memoryskum skämmer bort öronen och höjer musikupplevelsen. En vridbar led med två rörliga axlar på öronkåporna säkerställer en helt optimal placering över öronen. Byglar och leder är exklusivt och solitt utförda i aluminium, så AH-GC25W klarar alla utmaningar i dag såväl som i morgon.

Både öronkåpor och byglar kan fällas ihop på AH-GC25W och etuiet som medföljer får plats i den mest välfyllda resväska. Om du ska flyga kan du använda den medföljande minijack-kabeln för att koppla in lurarna till planets underhållningssystem eller om du helt enkelt vill spara batteri.

Högkvalitativ Bluetooth och samtal i kristallklar kvalitet

Bluetooth-funktionen på AH-GC25W stödjer aptX, aptX HD och Apple AAC, vilket innebär att du kan uppnå dagens bästa Bluetooth-ljudkvalitet, oavsett vilken telefon eller trådlös musikspelare du använder. Om du vill krama fram de allra sista dropparna ljudkvalitet, kan du koppla hörlurarna till datorn via en USB-kabel. Då kan du få okomprimerat digitalt ljud i full CD-kvalitet. En helt annan och bättre upplevelse än med den gamla minijack-kontakten som säkert redan försvunnit från din telefon.

Clear Voice Capture är en raffinerad teknik som förbättrar ljudet på flera parametrar och ser till att du får en imponerande tydlig röståtergivning när du pratar i telefon – även i väldigt bullriga miljöer.

Denon Audio App – ger dig en ännu större upplevelse

Denon Audio App kan göra musiklyssningen på din smartphone ännu roligare. Ljudbilden kan finjusteras med equalizer-inställningar, samtidigt som Spectrum Analyzer, internetradio, spellistor och uppdatering på sociala medier förgyller upplevelsen ytterligare. Finns till iOS och Android.

Tekniska specifikationer

HörslurstypOver-ear
Aktiv brusreduceringNej
Frekvensomfång5-40.000 Hz
Känslighet98 dB
MikrofonJa
Akustisk konstruktionSluten
Bluetooth versionJa - 5 ( aptX, aptX HD )
Element storlek40 mm
Avspelning via USBJa