Hopp til innhold
Denon
Musikanläggning

Denon CEOL N11DAB

7 226:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Genial minianläggning som har allt: HEOS multiroom, CD, FM-radio, Spotify Connect, Bluetooth, AirPlay 2, råstarkt hifi-ljud och snygg design.

Läs mer:

Beskrivning

Denon CEOL N11DAB – streaming-minianläggning med HEOS multiroom, radio, AirPlay 2, Spotify Connect, CD, röststyrning och otroligt fint hifi-ljud

 • Inbyggd HEOS-funktion för trådlös streaming av musik i flera rum
 • Internetradio, FM-radio och även DAB-radio, samt AirPlay 2, Spotify Connect och Bluetooth
 • Redo för röststyrning (Google-assistenten och Amazon Alexa)*
 • Inbyggd CD-spelare
 • Bra råstyrka och ljudkvalitet för att vara en minianläggning

CEOL N11DAB är en genial streaming-minianläggning för dig som vill ha de senaste och smartaste trådlösa möjligheterna, men samtidigt gärna vill kunna spela CD-skivor och behålla den traditionella anläggningens stora ljud och flexibla anslutningsmöjligheter. I en enda kompakt och stilren anläggning hittar du allt du behöver – och ljudkvaliteten håller toppklass oavsett vad du lyssnar på!

Som pricken över i har CEOL N11DAB även inbyggd HEOS-funktion som kan ge dig trådlös musik i flera rum, och med röststyrning har din dagliga musikupplevelse dessutom satt kurs mot framtida möjligheter. Topplattan har en exklusiv repfri högglansfinish med smarta touchknappar som tänds vid beröring. Allt sammantaget en helt unik kombination, och kvaliteten bekräftas av att föregångaren N10 (utan DAB) kammade hem det välrenommerade internationella EISA-priset som bästa kompakta musiksystem 2018–2019.

Äkta hifi-ljud där du fritt kan välja högtalare – även till TV:n

Den fina förstärkaren i CEOL N11DAB på hela 2 x 65 hifi-watt gör att du kan välja högtalare nästan helt fritt, så det är bara att botanisera i HiFi Klubbens stora högtalarsortiment. CEOL N11DAB kan utan problem locka fram kvaliteterna ur ett par bra hifi-högtalare, till exempel en kompakt modell från Bowers & Wilkins, DALI eller Argon Audio. När du själv kan välja högtalare bestämmer du själv storlek, färg, form och ljudkaraktär. På så sätt kan du få en kombination som passar perfekt till ditt behov och din inredning.

Du kan ansluta ljudet från din TV i optimal digital kvalitet och reglera ljudstyrkan från TV:ns fjärrkontroll. Jämfört med att köpa en separat soundbar till TV:n spar du pengar, användningen är lika smidig, och du kan njuta av både film och musik med det underbara hifi-ljud de förtjänar.

Kom ihåg att ett par bra hifi-högtalare kan hålla i årtionden, så de kommer du att kunna använda med nästa TV. Och den därefter. CEOL N11DAB med de rätta högtalarna är kort sagt en suverän ljudinvestering som du kommer att ha glädje av under många år framöver!

CEOL N11DAB finns med vit, svart eller grå finish.

* Röststyrning kräver att du har en separat röststyrningsenhet kopplad till ditt nätverk tillsammans med CEOL N11DAB, till exempel din smartphone eller en separat röststyrningshögtalare, som finns för en billig peng. Stöd för röststyrning på svenska beror på vad varje enskild tjänst erbjuder.

Denon HEOS och Apple AirPlay 2 – två vägar till trådlös musik i hela ditt hem

Med CEOL N11DAB hela två möjligheter att bygga ut med trådlös musik i hela ditt hem. CEOL N11DAB har inbyggd HEOS multiroom som ger dig nästintill oändliga möjligheter att streama musik från streamingtjänster och tiotusentals radiostationer på internet, inklusive de rikstäckande radiostationer du redan känner till.

Du kan fritt bygga ut med trådlösa Denon HEOS-högtalare och musikstreamers i alla andra rum i ditt hem, och styr alltsammans från HEOS-appen på din smartphone. Allt fungerar så smidigt att vem som helst kan lista ut det – kom in och upplev det på HiFi Klubben! 

Med Apple AirPlay 2 kan du dessutom via din iPhone/iPad spela musik trådlöst i andra rum, där du har en AirPlay 2-högtalare stående. Och det inkluderar till och med ljud från YouTube, Netflix och andra appar som multiroom-systemen inte stödjer (än så länge) – en riktigt häftig nyhet för alla Apple-fans.

Bluetooth, wifi, Spotify Connect – trådlös musikstreaming på alla tänkbara sätt

CEOL N11DAB ger dig också Spotify Connect som är en helt genial lösning för dig som redan gillar Spotify-appen. Gemensamt för AirPlay 2 och Spotify Connect är att din smartphone fungerar som fjärrkontroll till musikappen och inte som en musikspelare. Det ger dig mycket bättre batteritid och stabilitet jämfört med att streama via Bluetooth, och du kan fortfarande styra musiken från den musikapp du redan använder.

Om du vill att det ska vara väldigt smidigt så finns alltid Bluetooth till hands, till exempel om dina vänner vill spela upp en grymt bra låt från sin smartphone. Med Bluetooth kan du dessutom spela upp ljudet från YouTube, Netflix och en mängd andra appar även om du inte har en iPhone för AirPlay 2.

Smidig användning och alla anslutningar du behöver

Via ovansidan av CEOL N11DAB kan du sköta de mest grundläggande funktionerna med touchknappar som tänds när du rör vid dem. Resten sköter du antingen via HEOS-appen eller den medföljande fjärrkontrollen. Via USB-porten på fronten kan du spela musik i optimal digital kvalitet – inklusive 24-bitars HD-format – från ett vanligt USB-minne. Slutligen får du två optiska ljudingångar som ger dig digital ljudkvalitet från t.ex. din TV, och du får även en analog ljudingång. CEOL N11DAB är kort sagt minianläggningen som uppfyller alla dina önskemål!

* Obs! CEOL N11DAB har en inbyggd optimeringsfunktion för Denons egna systemhögtalare. Om du använder andra högtalare ska du gå in i menyn och säkerställa att ”SPK OPTIMISE” står på ”OFF” så att du får optimal ljudkvalitet från ditt system.

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Inbyggd HEOS ger trådlös multiroom-streaming av musik med styrning via app (iOS/Android)
 • Inbyggd AirPlay 2, Spotify Connect och Bluetooth
 • Internetradio, FM-radio och även DAB-radio
 • Redo för röststyrning (Google-assistenten och Amazon Alexa)*
 • Kompakt och elegant design inkl. topplatta i högglans med touchknappar
 • Bra råstyrka och ljudkvalitet för att vara en minianläggning
 • Inbyggd CD-spelare
 • Ljudstyrkan kan regleras via TV:ns fjärrkontroll
 • 2 x optiska digitala ljudingångar för t.ex. TV-ljud
 • Kan spela 24-bitars HD-ljud (Roon Ready)
 • Hörlursuttag och subbasanslutning

Begränsningar

 • Anslutning av skivspelare kräver RIAA-förstärkare***
 • Ingen NFC eller aptX för Bluetooth
 • Ingen minijack-ingång på fronten
 • En del alternativa lösningar kan ge större råstyrka och/eller flexibilitet

Videos om Denon CEOL N11DAB

Tillbehör till Denon CEOL N11DAB

Tekniska specifikationer

Uteffekt 4 ohm65 watt
Förvrängning (THD)0,7%
FörstärkarteknikKlass D - helt digital

Rekommenderade produkter