Hopp til innhold
Stereoanläggning

Bluesound POWERNODE EDGE (N230) + Spektor 1

8 794:-system
Förr 9 694:-Spara 900:-
Okänd leveranstid
  -
Superkompakt och ytterst välspelande musikanläggning med trådlös streaming och multiroom. Njut av musik med smidig styrning och äkta hifi-kvalitet.

Läs mer:

Beskrivning

Bluesound POWERNODE EDGE (N230) + DALI SPEKTOR 1 – superkompakt musikanläggning med enastående ljudkvalitet, trådlös streaming, multiroom och smidigt TV-ljud

 • Otroligt kompakt och elegant design
 • Spelar streamingtjänster, internetradio och din egen musiksamling med full kontroll via app på din telefon
 • Apple AirPlay 2 och Bluetooth med tvåvägsfunktion för trådlösa hörlurar
 • Väldigt smidigt TV-ljud som du styr via din TV:s fjärrkontroll
 • Smidig utbyggnad för multiroom med trådlösa Bluesound-högtalare

POWERNODE EDGE (N230) och SPEKTOR 1-högtalarna är en superkompakt, elegant, prisvänlig och otroligt mångsidig trådlös musikanläggning. Den är en skänk från ovan för dig som älskar bra ljud och smart användning men inte känner något större behov av att spela väldigt högt eller se stora apparater som står och blinkar i hyllan.

Du får precis samma fina hifi-stereoljud som från en bra traditionell anläggning samtidigt som du får en uppsjö av geniala möjligheter med trådlös musikstreaming, multiroom och TV-ljud. Du har allt inom räckhåll via Bluesound-appen på din telefon.

Förberedd för all världens musik trådlöst

Du kan streama oändliga mängder musik från TIDAL, Spotify Connect, Deezer och andra musiktjänster, samtidigt som du kan spela all världens ljudformat – inklusive 24 bit – i oöverträffad kvalitet. Du får också inbyggd internetradio och Apple AirPlay 2, och tack vare den smarta tvåvägs Bluetooth-funktionen kan du spela musik direkt från anläggningen till ett par trådlösa hörlurar.

Genial för TV-ljud och multiroom

Bluesound har gjort det otroligt enkelt att få kanonbra ljud från TV:n. Via HDMI kan du nämligen koppla in din TV, få optimal digital ljudkvalitet och reglera ljudstyrkan via TV:ns fjärrkontroll. POWERNODE EDGE startas och stängs automatiskt med TV:n, så du behöver över huvud taget inte skänka den en tanke när du ska titta på något. Det är bara att njuta av det fantastiska ljudet.

Om du vill ha musik i flera rum kompletterar du helt enkelt med en annan Bluesound-produkt, till exempel en trådlös PULSE M- eller PULSE FLEX 2i-högtalare i de små rummen eller en PULSE 2i i de större. Allt är så smidigt och enkelt att hela familjen kan börja lyssna på musik i hemmets alla hörn på nolltid. Men se upp – när du väl har provat på det finns det ingen återvändo!

DALI SPEKTOR 1 – prisvänlig och kompakt högtalare med övertygande hifi-kvaliteter

DALI SPEKTOR 1 är välspelande och seriöst konstruerad kompakt högtalare som för en liten slant kan ge dig musik eller filmljud i bra kvalitet. Ljudbilden är musikalisk, väldetaljerad och sammanhängande, och all slags musik och filmljud förmedlas med klarhet och finess. Du kan lugnt ha SPEKTOR 1 stående på en bänk eller i en hylla, men du kan också välja att hänga den på väggen med hjälp av väggfästet som medföljer.

Om SPEKTOR 1 inte är de optimala högtalarna för just din smak eller ditt behov så hjälper HiFi Klubben dig gärna att hitta ett bra alternativ. Vi har marknadens största urval av kvalitetshögtalare i alla storlekar och prisklasser.

Systemet innehåller:

Här börjar äkta hifi-ljud. Superkompakt modell som tar väl hand om din musik eller ditt filmljud utan att det kostar mer än nödvändigt.
Antal / 1 par
Okänd leveranstid Okänd leveranstid
Pris2 696:-

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Otroligt kompakt och elegant design
 • Kristallklar ljudkvalitet för trådlös musik i stereo
 • Spelar streamingtjänster, internetradio och din egen musiksamling med full kontroll via app på din telefon
 • Apple AirPlay 2 och Bluetooth med aptX HD och tvåvägsfunktion för trådlösa hörlurar
 • Väldigt enkelt att styra TV-ljudet via din TV:s fjärrkontroll
 • Smidig utbyggnad för multiroom med trådlösa Bluesound-högtalare

Begränsningar

 • En del anläggningar i full storlek kan ha ännu fler anslutningsmöjligheter och bättre råstyrka
 • Vissa alternativ stödjer ännu fler streamingtjänster

Tillbehör till Bluesound POWERNODE EDGE (N230) + Spektor 1

Rekommenderade produkter