Hopp til innhold
HEGEL H30 Effektförstärkare

HEGELH30Effektförstärkare

Här är förstärkaren som sätter stopp för alla spekulationer kring om du har kraft nog till dina High End-högtalare. Det har du.
st.99 998:-
Förväntad i lager den 1 november 2021.
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

Hegel H30 – kompromisslös analog High End-effektförstärkare i referensklass med extrema strömresurser

H30 är en extrem analog effektförstärkare som levererar ofattbara 1 100 watt när du använder den som monosteg. Här är du uppe i en klass där det nästan är lättare att mäta effekten i hästkrafter än i watt Om du vill kan du använda den som stereoförstärkare, där den kommer att mangla ut massiva 2 x 350 watt i 8 ohm.

Med H30 är det nästan inte lönt att börja prata om potent bas, attack och dynamik. Det är helt enkelt banala självklarheter för Hegels bästa förstärkare. Den kommer att driva vilken High End-högtalare som helst med total och överlägsen kontroll vid alla ljudstyrkor. Mer behöver du egentligen veta.

Glöm data och knappar och njut av musiken
Med H30 kan du koncentrera dig på att njuta av den fantastiska ljudbilden, den avgrundsdjupa och kontrollerade basen och det otal detaljer du inte ens visste fanns i musiken innan du hörde den på H30. Här blir varje musiklyssning en sublim upplevelse som gång på gång lockar fram gåshud.

H30 är en förstärkare som perfekt matchar Hegels egen förförstärkare P30 och stora High End-golvhögtalare som till exempel 800-serien från Bowers & Wilkins eller EPICON-serien från DALI. Den solida fronten i aluminium är sparsamt smyckad med Hegel-loggan, på/av-knappen och en diskret lysdiod. Här får du en självsäker och återhållsam presentation, precis som ett isberg där merparten döljer sig under ytan.

H30 finns med aluminiumfinish i svart eller silver. 

Tekniska specifikationer

Dämpningsfaktor500
Förvrängning (THD)0,003%
Signal/brus-förhållande100 dB
Uteffekt 8 ohm350 watt

Tillbehör till HEGEL H30

Rekommenderade produkter