Hopp til innhold
Hegel
CD-spelare

Hegel Mohican

34 990:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Vill du få ut det absolut bästa ur din högt älskade musiksamling? Här är CD-spelaren du aldrig behöver byta ut!

Läs mer:

Beskrivning

Hegel The Mohican – den definitiva CD-spelaren

The Mohican är en kompromisslös CD-spelare som kommer att ge dig oförglömliga musikaliska upplevelser från din älskade CD-samling. Om du föredrar att spela din musik från skivor och vill att det ska vara så bra som möjligt kommer The Mohican troligtvis att bli din sista CD-spelare. Därav namnet – den sista och mest legendariska av sin art.

Till skillnad från många andra av dagens High End-CD-spelare är The Mohican bara gjord för att spela CD-skivor. Inte SACD, DVD, MP3 eller andra format och funktioner som gör konstruktionen invecklad och i slutändan tappar från att återge det optimala CD-ljudet. Här har Hegel lagt alla resurser på det här ändamålet, och det kommer du att höra när det silkeslena, naturtrogna ljudet flödar ur dina högtalare.

Glöm allt om specifikationer – de är bra nog, precis som Rolls-Royce brukade säga en gång i tiden. Låt istället dina öron berätta om den sagoliga omsorg Hegel lagt för att skapa den ultimata CD-spelaren. Då kommer du att inse hur enastående The Mohican är.

The Mohican finns med finish i silver och svart (aluminium).

Fullmatad med avancerad Hegel-teknik
The Mohican är utrustad med allt Hegel har kunnat skaka fram ur skjortärmen för att ge dig den ultimata musikupplevelsen från dina CD-skivor. Själva skivenheten är en dedikerad Sanyo-CD-enhet i original som Hegel har uppgraderat med egna avancerade servolösningar. Den har DAC-chip av senaste och bästa kvalitet, som arbetar med en ren upplösning på 16 bit/44,1 kHz. Clock-mekanismen är i absolut referensklass och omfattar Hegels egen patenterade SoundEngine-teknik för att åstadkomma en enastående låg jitter-nivå.

Du får naturligtvis också balanserade XLR-anslutningar så att du kan överföra den omvandlade musiksignalen i högsta möjliga kvalitet till en matchande High End-förstärkare.

Hegel – kompromisslös kvalitet och autentiskt ljud
Norska Hegel har rötter som går tillbaka till 1980-talet, och genom decennierna har de utvecklats till ett av hifi-branschens mest välrenommerade varumärken bland både recensenter och musikentusiaster. I dag säljs Hegels prisbelönta produkter över hela världen, och de vinner fortfarande tester och hjärtan på löpande band så snart de får chansen att visa sina unika musikaliska kvaliteter.

Hegel har särskilt profilerat sig som en förkämpe för analoga ljudkvaliteter när de är som allra bäst. En Hegel-förstärkare kombinerar kristallklar detaljrikedom med analog värme och musikalitet, och om ditt hjärta klappar för den här kombinationen så kan du inte hitta mycket bättre oavsett prisklass.

Målet är att ge musikälskaren en lyssningsupplevelse som är så naturlig och engagerad som möjligt. Därför använder Hegel verkliga ljud från akustiska instrument och röster från kända artister som främsta referens. Inget annat är gott nog i jakten på det perfekta ljudet. När det är på plats kan du i gengäld spela alla typer av musik i oöverträffad kvalitet – oavsett om det handlar om en finstämd kammartrio eller Rammstein på full volym.

Hegels höga kvalitetsnivå bottnar i hög grad i traditionella dygder som tunga, vibrationsdämpande kabinett och enorma strömförsörjningsresurser som håller även de mest krävande högtalare i ett orubbligt järngrepp. Men utöver detta har Hegel utvecklat och använt en rad avancerade principer inom både analog och digital teknik som du kan läsa mer om på Hegels hemsida .

Tillbehör till Hegel Mohican

Tekniska specifikationer

Signal/brus-förhållande-145 dB