Hopp til innhold

HEGELMohicanCD-spelare

Vill du få ut det absolut bästa ur din högt älskade musiksamling? Här är CD-spelaren du aldrig behöver byta ut!

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

Hegel The Mohican – den definitiva CD-spelaren

The Mohican är en kompromisslös CD-spelare som kommer att ge dig oförglömliga musikaliska upplevelser från din älskade CD-samling. Om du föredrar att spela din musik från skivor och vill att det ska vara så bra som möjligt kommer The Mohican troligtvis att bli din sista CD-spelare. Därav namnet – den sista och mest legendariska av sin art.

Till skillnad från många andra av dagens High End-CD-spelare är The Mohican bara gjord för att spela CD-skivor. Inte SACD, DVD, MP3 eller andra format och funktioner som gör konstruktionen invecklad och i slutändan tappar från att återge det optimala CD-ljudet. Här har Hegel lagt alla resurser på det här ändamålet, och det kommer du att höra när det silkeslena, naturtrogna ljudet flödar ur dina högtalare.

Glöm allt om specifikationer – de är bra nog, precis som Rolls-Royce brukade säga en gång i tiden. Låt istället dina öron berätta om den sagoliga omsorg Hegel lagt för att skapa den ultimata CD-spelaren. Då kommer du att inse hur enastående The Mohican är.

The Mohican finns med finish i silver och svart (aluminium).

Tekniska specifikationer

Signal/brus-förhållande-145 dB

Tillbehör till HEGEL Mohican