Hopp til innhold

Köp kvalitet som kan repareras. Det är bra både för dig och för miljön.

På HiFi Klubben lever vi av att sälja elektronik, och vi är väl medvetna om att det kostar lite på miljösidan. I gengäld har våra produkter alltid hållit hög kvalitet, och de håller länge, ofta i årtionden. Det är mycket bättre för miljön än om du köper billiga slit-och-släng-produkter som du byter ut med ett par års mellanrum.

Även bra produkter kan gå sönder, men då har vi HiFi Klubbens serviceverkstad till hands. Det är en av Europas största specialverkstäder för hifi och våra erfarna tekniker kan nästan alltid blåsa nytt liv i en apparat även om det kanske är 20 år sedan den skickades över disken i butiken. Eller ännu längre. Vi har nämligen ett tätt samarbete med våra leverantörer, och vi har byggt upp ett enastående lager av reservedelar till våra produkter. Det här gör att vi klarar uppgifter som andra går bet på.

VIDEO:

Här får din anläggning
nytt liv

Se när Christoffer besöker HiFi Klubbens stora serviceverkstad. Här osar allt hifi-passion och kompetens, och nästan allt kan repareras. Och det gäller även om prylarna har 20 år eller mer på nacken.
Ett par hi-fi-högtalare och en bra stereoförstärkare kan gå i arv till dina barn

10 års
medlemsgaranti

Riktiga hi-fi-högtalare ger dig fantastiskt ljud och kan hålla i årtionden. Det är därför vi erbjuder en 10-årig medlemsgaranti på dem.

Saker som håller länge innebär
hållbarhet

En del ljudprodukter lever längre än andra. Ett par hifi-högtalare och en bra stereoförstärkare kan gå i arv till dina barn, medan till exempel TV-apparater och  trådlösa allt-i-ett-högtalare snabbt blir föråldrade eftersom tiderna och teknikerna förändras. Men även en Bluetooth-högtalare eller ett par pyttesmå in-ear-hörlurar förtjänar att leva så länge som möjligt och det är väl värt att köpa något ordentligt.

När du väljer en kvalitetsprodukt som håller länge bidrar du till att spara våra dyrbara resurser, och det är också en bra investering i det långa loppet. En bra stereoförstärkare kan repareras många år framöver, du kan uppgradera den längs vägen med till exempel en streamingbox, du kan ofta få ett bra pris på andrahandsmarknaden, och inte minst: Du kan njuta av bra ljud varje gång du startar anläggningen. Kort sagt en win-win både för dig och för miljön.

Skräp eller
en skatt?

Innan dina ögon börjar tindra och du rusar ner i källaren för att gräva fram morfars gamla anläggning så ska du självklart vara realistisk. Det är inte alla gamla anläggningar som kan repareras, och ibland är det bättre att köra grejerna till återvinningen så att materialen åtminstone återanvänds istället för att hamna ute i naturen.

Å andra sidan, om du har sådan tur att du har bra hifi stående som behöver lite omsorg, så är det absolut värt att undersöka om prylarna går att reparera. Ljudet kan fortfarande vara utmärkt, och en gammal anläggning i bra skick kan vara lika cool som en välskött klassisk bil. Återanvändning ligger i tiden och om du saknar de moderna trådlösa bekvämligheterna så går det nästan alltid att ordna med en separat box.

Går det att
reparera?
Då hjälper dig att komma vidare

Om din hifi strular kommer vi naturligtvis att göra vårt bästa för att hjälpa dig. Ring vår kundtjänst eller ta apparaten eller högtalaren under armen och kom förbi din HiFi Klubben-butik och snacka med oss utan några förpliktelser. Ibland kan problemet lösas med ett tryck på rätt knapp eller någon annan enkel lösning för att du ska komma igång igen.

Om vi inte kan lösa problemet i butiken så hjälper vi dig att få iväg apparaten till vår serviceverkstad eller så hittar vi någon annan bra lösning åt dig. En ärlig och professionell utvärdering ingår i vår service till våra kunder, både i dag och i morgon. Resten är upp till dig.v
Hitta butik