Gå till innehåll

Spelvärlden utvecklas snabbt och spelen blir hela tiden alltmer avancerade, med fantastisk grafik och imponerande ljudkvalitet – vissa har till och med äkta surroundljud! Det tar vi nu till oss på allvar på Hi-Fi Klubben.

På Hi-Fi Klubben älskar vi ljud – men det ska vara bra ljud! Och vi anser att ljudet är helt avgörande för upplevelsen oavsett om det handlar om musik, film eller spel. Gaming har hittills bara varit ett sporadiskt inslag på Hi-Fi Klubben men nu har vi slutligen tagit steget fullt ut, och du kan gå in i alla våra butiker och höra hur PS4-spel låter på en grym surround-anläggning. 

Vi utökar kontinuerligt vår spelsamling för att du ska kunna testa hela upplevelsen, från bil- och First Person Shooter-spel, till roll- och äventyrsspel. Du är alltid välkommen att ta med dig ditt favoritspel till Hi-Fi Klubben om du vill testa hur det låter i äkta surround.

 

Gaming med ljud i världsklass

Som vi nämnt – och som många gamers redan vet – ligger ljudet på dagens spel på samma nivå som i de största Hollywood-filmerna. Det betyder också att du kan få samma fantastiska ljudupplevelse med gaming som du kan få när du ser en bra film. Avgörande är att du prioriterar att få bra ljud istället för att nöja dig med ljudet från din plattskärm.

Ibland är allt som behövs en kabel som kan överföra ljudet till anläggningen. Andra gånger kan du behöva investera i en soundbar eller ett par aktiva högtalare. Om du vill uppnå sjunde gaming-himlen kan en rejäl hemmabiolösning vara det enda rätta.

Du hittar ett par av våra gamer-setups här.

 

Gaming med headset

Det är inte alltid gaming kan involvera hela hemmet, och kanske vill du ibland stänga ute omvärlden. Det här kan vara relevant både för dig som spelar på PC och för dig som spelar på någon konsol. Oavsett om du föredrar det ena eller andra så har vi gaming-headsets som kan tillgodose dina behov.

Du hittar vårt sortiment av gaming-headset här.

 

Framöver kommer du också att upptäcka att Hi-Fi Klubben kommer att ta in alltfler gaming-produkter för att du ska kunna spela med ljud i toppklass.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här