HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Multiroom för nybörjare

Enkel trådlös musik i ditt hem

Med ett multirum-musiksystem kan du fylla ditt hem med trådlös musik. Trådlösa högtalare i flera rum och musikspelare i olika rum kan "spela tillsammans" via wi-fi-nätverk och med en överskådlig app kan alla i familjen styra musik och volym individuellt i varje rum från olika smartphone.

Vardagsrum, kök, sovrum, kontor, barnrum, badrum, terrass - multirum fyller din dag med trådlös musik!

En trevlig trådlös upplevelse

Multirum fungerar så enkelt och självklart att du blir van vid det på några minuter. Jämfört med t.ex. Bluetooth trådlösa högtalare ger multirum en helt annan och bättre upplevelse. Din smartphone kommer inte att tömma batteriet, och musikuppspelningen avbryts inte av telefonsamtal, SMS eller Facebook, och du behöver inte ansluta den trådlösa anslutningen mellan smartphone och högtalaren varje gång.

Men det finns mycket mer. Du kan expandera ditt multirums-system i den takt du vill ha, och behöver inte dra en enda kabel från rum till rum. Om du någonsin flyttar, packa bara produkterna och installera dem enkelt i ditt nya hem.

Så här börjar du

För att komma igång med multirum, använd din smartphone, systemets egen app och en trådlös multirum-högtalare. Appen guidar dig genom installationen, och det görs snabbt en gång för alla. Om du skulle få problem, hjälper självklart HiFi Klubben dig.

Musiken spelas från internet (streaming), och det kan till exempel vara din favoritradiostation eller musik från en av de många populära musiktjänster (Spotify, TIDAL, YouSee Musik, Deezer, Napster, Apple Music, etc.). En prenumeration på en sådan tjänst ger dig direkt tillgång till miljontals låtar, och allt finns på din smartphone. Du behöver aldrig köpa en enda CD-skiva igen.

Vilket system ska jag välja?

I HiFi Klubben kan du välja mellan tre olika kompletta multirums-system, nämligen Sonos, HEOS by Denon og Bluesound. Varje system har sina speciella fördelar och begränsningar, det är dina behov som avgör vilken lösning som passar dig bäst. Vad du än väljer, fungerar de på ungefär samma sätt och alla system erbjuder både trådlösa högtalare, TV-högtalare och äkta hifi-lösningar för de stora musikupplevelserna