HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

FRI FRAKT PÅ ALLT

Marshall Stanmore II Voice Trådlös högtalare med Bluetooth

{{product.price}} /st.
Marshall Stanmore II Voice Trådlös högtalare med Bluetooth

Bilder

VaruID: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{quantityModel}} st.

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Stanmore II Voice är en trådlös högtalare med stort ljud för musik på rummet eller i lägenheten. Du får ikonisk Marshall-design samtidigt som inbyggd Bluetooth, Chromecast Audio och Google röststyrning ger dig massor av nya möjligheter.

Marshall Stanmore II Voice – kompakt trådlös Bluetooth-högtalare med Chromecast Audio, Google-röststyrning bra råstyrka och ikonisk rock’n’roll-design

  • Google Assistenten (inbyggd)
  • Wifi-streaming med inbyggd Chromecast Audio
  • Ikonisk rock’n’roll-design
  • Läckert utförande med detaljer i mässing
  • Stort ljud och bra råstyrka för att vara en kompakt Bluetooth-högtalare

Stanmore II Voice är en kompakt trådlös Bluetooth-högtalare med bra råstyrka och ikonisk design inspirerad av Marshalls legendariska gitarrförstärkare. Här får du stort ljud och rock’n’roll för varje krona.

Med inbyggd wifi-funktion och Chromecast built-in kan du streama all världens musik trådlöst i hög kvalitet via din smartphone utan att dränera batteriet som du gör med Bluetooth. Du får också röststyrning med Google Assistenten.

Med röststyrning kan du sköta en rad grundläggande funktioner, som t.ex. ljudstyrka och upp/ned och play/paus/hoppa över. Andra kommandon kommer att läggas till längre fram. Mikrofonen som behövs för röststyrning är inbyggd i högtalaren, så du behöver inte ge dig ut för att köpa några separata enheter för att få glädje av funktionen.

Mer information kommer inom kort.

Specifikationer

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här