HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Bowers & Wilkins PX5 Trådlös hörlur

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bowers & Wilkins PX5 Trådlös hörlur

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

PX5 är exklusiva, eleganta och suveränt användarvänliga on-ear-hörlurar med Bluetooth, fantastiskt hifi-ljud och avancerad ANC som automatiskt anpassar sig efter din omgivning. En trådlös upplevelse i lyxklassen. Flera färger.

Bowers & Wilkins PX5 – exklusiva trådlösa on-ear-hifi-hörlurar med enastående ljudkvalitet, läcker design och avancerad noise cancelling (ANC)

  • Enastående hifi-ljudkvalitet
  • Suverän användarvänlighet med smart på/av-funktion
  • Smart Adaptive Noise Cancelling (ANC)
  • Adaptive aptX HD Bluetooth 5.0
  • Exklusiv design i kolfiber/komposit och nano-behandlad textil

Bowers & Wilkins PX5 är exklusiva och avancerade hifi-on-ear-hörlurar med Bluetooth, suverän ljudkvalitet och smart noise cancelling (ANC). Här har man satsat allt på att ge dig en helhetsupplevelse i lyxklassen, både när det gäller ljud, komfort, design och finish.

Alla material har valts för att ge dig bästa möjliga kombination av hållbarhet och låg vikt. Till exempel är huvudbygeln tillverkad i ett kolfiber-kompositmaterial som är både lättare och starkare än metall. Och det eleganta tygöverdraget på de vridbara öronkåporna är nano-behandlat för att stöta bort vatten, smuts och damm.

Om du föredrar on-ear i stället för over-ear som på toppmodellen PX7 så får du här samma finesser som med PX5. Det kan ju också tänkas att du fallit för det snygga utförandet i blått som är helt nytt i B&W:s värld.

Upp till 25 timmars aktiv batteritid och smart strömstyrning ser till att du kan hålla dina PX5-lurar redo i standby-läge i veckor – du behöver bara plocka upp dem, sen är du redo att börja lyssna!

Bowers & Wilkins PX5 finns med finish i svart (Space Grey) eller blått (Blue).

Mer information kommer inom kort.

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning