Hopp til innhold

DALI KATCH
Bärbar Bluetooth-högtalare

Slimmade och eleganta KATCH kombinerar på snyggast möjliga vis DALIs avancerade digitala teknik med en raffinerad modern design. Du kommer att bli förbluffad över det rika och detaljerade ljud som strömmar ut ur den här kompakta batteridrivna högtalaren.

DELA LJUDET DU ÄLSKAR. VAR SOM HELST.

DALI KATCH är en bärbar, batteridriven Bluetooth-högtalare som kan leverera musikupplevelser i upp till 24 timmar utan att behöva laddas. Det betyder att du kan din musik med dig och dela den med vänner och familj – när som helst, var som helst.

De specialutvecklade elementen är insvepta i ett elegant avrundat aluminiumkabinett och levererar ett autentiskt tvåvägsljud som drivs fram av en inbyggd digital förstärkare.

Via Bluetooth har du möjlighet att njuta av högkvalitativt ljud via aptX om det stöds av din spelare. DALI KATCH stödjer även analoga ingångar via minijack-kontakter, så du kan också spela via kabel om du till exempel vill spara batteri på din telefon.

DALI KATCH låter dig lyssna på dina favoritlåtar var som helst med kvalitetsdesign och rem i äkta läder.

   

MATCHAR DIN LIVSSTIL

DALI KATCH finns i flera färger, vilket gör att den smälter in med inredningen oavsett stil. Den integrerade läderremmen och starka designen gör den lätt att ta med nästan var som helst.

Som bärbar högtalare används DALI KATCH i många olika situationer. För att säkerställa bästa möjliga ljud har den två ljudprofiler. Den ena är optimerad för en linjär och mer neutral frekvensåtergivning som passar de flesta lyssningssituationer. Den andra har ett varmare ljud som passar perfekt för större rum eller när du helt enkelt vill ha en fylligare klang.

DALI KATCH är inte bara en bärbar högtalare. De snygga färgerna, det enastående ljudet och den eleganta designen representerar ett personligt uttryck. Den erbjuder en lyx som kännetecknas av äkta DALI-ljud i ett modernt, kompakt och bärbart format.