Hopp til innhold
En Bluetooth-högtalare med inbyggt batteri ger dig trådlös musik överallt på ett smidigt sätt, både utomhus, på stan och hemma. Här är en guide till hur du hittar precis rätt modell för ditt behov.

Bluetooth-högtalaren är genial för alla de platser där du vill lyssna på musik trådlöst så smidigt som möjligt. Här kan både du och dina vänner på ett kick spela musik trådlöst från era telefoner och ljudet är flera hästlängder bättre än det du får från den inbyggda högtalaren i din telefon – men bara om du köper en Bluetooth-högtalare i ordentlig kvalitet.

Det finns mängder av utmärkta Bluetooth-högtalare att välja mellan på marknaden. På HiFi Klubben hittar du ett handplockat urval från ledande tillverkare som täcker de allra flesta behov. Vi står för kvaliteten på våra produkter till 100 procent, och du är alltid välkommen till butiken där du kan se, höra och uppleva skillnaden.

Vad ska jag ha min
Bluetooth
högtalare till?

Bluetooth-högtalare är olika, och det är också stor skillnad på hur de låter. Därför är det bra att fundera över hur du kommer att använda din högtalare:

 • Ska du använda den ute eller hemma?
 • Ska den få plats i ryggsäcken?
 • Ska den vara vattentät?
 • Ska du använda den på fester eller festivaler?
 • Hur stor betydelse har designen?
 • Hur stor betydelse har ljudkvaliteten?
 • Se Bluetooth
  högtalare

  Vattentät
  Redo för allt

  Många Bluetooth-högtalare är mer eller mindre vatten- och dammtäta. En del modeller tål stänk och fuktiga miljöer, medan andra är helt vattentäta och spelar vidare oförtröttligt även om du slänger dem i poolen eller rullar dem i sand på stranden.

  Du kan få vattentäta högtalare som får plats i fickan, men även större och kraftigare modeller som verkligen kan mangla ut ljud. Ljudet kan absolut vara okej även om högtalaren är robust konstruerad, så här får du helt enkelt lyssna dig fram.
  Se vattentäta Bluetooth-högtalare

  Exklusiv stil
  Läcker design och bra ljud

  Om du vill ha något riktigt schyst och exklusivt så är aluminium och läder helt klart skönare än plast. Om du samtidigt prioriterar bra ljudkvalitet framför att den ska klara om du råkar spilla en dricka över din högtalare så finns det som tur är massor av fina modeller även för dig.

  Du kan få både små och stora Bluetooth-högtalare som är snyggt designade och kommer att ge dig många års ägarglädje, oavsett om de är på eller av. Många av dem är till och med vattentäta, robusta och ger dig alla fördelar i en och samma högtalare. För många användare sätter läcker design och exklusiva material pricken över i, och om du är en av dem kan det absolut vara värt merkostnaden.

  Mobil musik ute
  – multiroom hemma

  En vanlig Bluetooth-högtalare är gjord att ge dig musik precis där du befinner dig. Med ett multiroom-musiksystem kan du få trådlös musik i hela ditt hem, och om du tänker i de banorna kan du även få mobila lösningar. En del trådlösa multiroom-högtalare har nämligen också Bluetooth och batteridrift så att du kan ta dem med dig ut ur huset och använda dem precis som andra Bluetooth-högtalare.

  Där hemma sticker du bara kontakten i väggen, sen är den åter igen integrerad med ditt trådlösa multiroom-system och redo att fylla alla rum med all världens musik från internetradio och streaming-tjänster på nätet. Det är vad vi kallar flexibilitet!

  Både Sonos, Denon och Bluesound erbjuder mobila multiroom-högtalare med Bluetooth. Batteriet är antingen inbyggt, eller så finns det som en smart batterimodul som du snabbt kan klicka fast. På så sätt kan du ta med dig högtalaren ut i trädgården eller husbilen och spela all världens musik trådlöst från din smartphone.

  SOUNDBOKS
  Stort ljud för fest och festival 

  Om du vill ha mobilt ljud som både hörs och känns så är SOUNDBOKS en skänk från ovan. SOUNDBOKS är en batteridriven Bluetooth-högtalare som kör vidare där andra högtalare ger upp. Fest, festival, event, sport, träning – SOUNDBOKS levererar den ljudmassa du behöver och spelar så länge på ett batteri att dina gäster ska vara i synnerligen bra form för att inte tackla av innan musiken slutar. Du kan också få mikrofoner, stativ, bärselar och andra häftiga tillbehör som allt ännu roligare.

  Värt att veta om
  Bluetooth
  högtalare

  • Bluetooth-högtalaren är framtagen för att ge dig smidig trådlös musik överallt direkt från din telefon.
  • Äkta hifi med stora och autentiska musikupplevelser i stereo kräver fortfarande en bra förstärkare och två separata högtalare.
  • Kontrollera batteritiden om du ska använda din högtalare mycket när du är på språng. Här kan det vara stora skillnader mellan olika modeller.
  • Med IP-koderna kan du se exakt hur vatten- och dammtät din högtalare är.
  • En del Bluetooth-högtalare kan ladda din mobil med ny ström via USB medan den spelar. Men då förkortas såklart högtalarens batteritid.

  De senesta trådlösa
  Bluetooth
  högtalare

  LYSSNA
  INNAN DU HANDLAR

  Din Bluetooth-högtalare ska självklart passa för just ditt behov, din stil och din smak. På HiFi Klubben kan du prova ljud, funktion och finish på de olika modellerna innan du bestämmer dig – och vi står redo att hjälpa dig. Då blir det mycket enklare att välja rätt.
  Hitta butik här