Hopp til innhold

Stor, liten, vattentät, exklusiv – hitta en i din stil

Så väljer du
Bluetooth-högtalare

En Bluetooth-högtalare med batteri – musik smidigt och trådlöst

En Bluetooth-högtalare med batteri kan du ta med dig överallt: på stranden, i båten, på campingturen, till dina vänner, i trädgården, eller vart du nu än beger dig. Via Bluetooth kan du och dina vänner på ett kick spela musik trådlöst från smartphones och surfplattor, och ljudet är ett sant nöje jämfört med det du får från den inbyggda högtalaren i din telefon – om du köper en Bluetooth-högtalare i bra kvalitet vill säga.

Det finns mängder av utmärkta Bluetooth-högtalare att välja bland på marknaden, även utöver dem vi säljer på HiFi Klubben. Hos oss hittar du ett handplockat urval från ledande tillverkare som täcker de allra flesta behov. Vi står för kvaliteten på våra produkter till 100 procent och du är alltid välkommen till butiken för att se, höra och uppleva skillnaden.

Se Bluetooth
högtalare

Sonos Roam Trådlös högtalare med batteri
Sonos Roam
Trådlös högtalare med batteri
2 198:- / st.

Vad ska jag använda min Bluetooth-högtalare till?

Även om många Bluetooth-högtalare liknar varandra så finns det en mängd skillnader under ytan och det är också stor skillnad på hur de låter. Därför är det en bra idé att fundera över hur du främst kommer att använda din högtalare:

 • Ska du använda den ute eller hemma?
 • Ska den få plats i ryggsäcken?
 • Ska den vara vattentät?
 • Ska du använda den på fester eller festivaler?
 • Hur viktig är designen?
 • Hur viktig är ljudkvaliteten?

De olika kategorierna överlappar varandra i mångt och mycket, och det ena utesluter inte nödvändigtvis det andra. Men låt oss börja i den robusta änden där du hittar de vattentäta modellerna.

BANG & OLUFSEN
EXPLORE

B&O Beosound Explore är en exklusiv superkompakt Bluetooth-högtalare som du kan ta med dig överallt. Batteritiden är ända upp till 27 timmar, designen är damm- och vattentät och den eleganta aluminiumfinishen är extra reptålig.
Läs mer

Vattentät och dammtät – redo för allt

Många Bluetooth-högtalare är mer eller mindre vatten- och dammtäta. En del modeller tål stänk och fuktiga miljöer medan andra är helt vattentäta och oförtröttligt spelar vidare även om du slänger dem i poolen eller rullar dem i sand på stranden. Du kan få vattentäta högtalare som får plats i fickan, men även större och kraftigare modeller som verkligen kan mangla ut ljud. Ljudet kan absolut vara okej även om högtalaren är robust konstruerad, så här får du helt enkelt lyssna dig fram.

Den så kallade IP-koden anger exakt hur mycket vatten och smuts en given produkt är konstruerad för att tåla. På så sätt kan du i förväg ta reda på om högtalaren lever upp till de krav du ställer. Läs mer om IP-koderna här.

SOUNDBOKS – sanslöst ljudtryck för fest och festival

Om du vill ha ljud som är högre än högt så är SOUNDBOKS en skänk från ovan (eller från helveten om dina grannar inte delar din entusiasm). SOUNDBOKS (Gen. 3) är ett monster till batteridriven Bluetooth-högtalare och skapad för festival-älskare och ljudtrycksnarkomaner. Den kan överrösta alla andra Bluetooth-högtalare i närheten och spelar så länge på ett batteri att dina gäster ska vara i synnerligen god form för att inte tackla av innan musiken slutar. Läs mycket mer om SOUNDBOKS här.

Mobil & Multiroom

Sonos Roam
vattentät Bluetooth-högtalare

Sonos Roam är en superkompakt trådlös högtalare med batteri, Bluetooth och en unik Sonos-upplevelse som ger dig musik både på språng och var som helst i ditt hem. Vattentät robust design, upp till 10 timmars batteritid och röststyrning.
Köp här

Härlig design, exklusiv stil och bra ljud

Om du vill ha något riktigt schyst och exklusivt så är aluminium och läder helt klart skönare än plast. Om du samtidigt prioriterar bra ljudkvalitet framför att kunna spruta öl över din högtalare så finns det som tur är många fina modeller även för dig.

B&O är världskända för sin stilsäkra och fräscha design med tekniska lösningar i världsklass. Deras Bluetooth-högtalare kommer du att vara stolt över att ha i handen vart du än beger dig - B&O högtalare.

Kolla även in smarta KATCH från danska DALI – perfekt att hänga upp och fylld till brädden med härlig ljudkvalitet!

Mobil musik ute – multiroom hemma

En vanlig Bluetooth-högtalare är avsedd att ge dig musik precis där du befinner dig. Med ett multiroom-musiksystem kan du få trådlös musik i hela ditt hem, och om du tänker i de banorna kan du även få mobila lösningar. En del trådlösa multiroom-högtalare har nämligen också Bluetooth och kan drivas på batteri så att du kan ta dem med dig ut ur huset och använda dem precis som andra Bluetooth-högtalare.

Där hemma sticker du bara kontakten i väggen, sen är den åter igen integrerad med ditt trådlösa multiroom-system och redo att fylla alla rum med all världens musik från internetradio och streaming-tjänster på nätet. Det är vad vi kallar flexibilitet!

Sonos ROAM och MOVE är två exempel på mobila multiroom-högtalare. Båda har inbyggd Bluetooth och till bägge kan du få en smart batterimodul som du blixtsnabbt kan klicka fast så att du till exempel kan ta med dig högtalaren ut i trädgården eller husvagnen och spela all världens musik från din smartphone.

Argon Audio
Style Mini

Argon STYLE MINI är en superkompakt Bluetooth-högtalare med bra ljud till ett vettigt pris. Elegant design med tygöverdrag, topplatta i äkta trä och smarta tryckknappar. Spelar trådlöst i upp till 8 timmar på en laddning och passar perfekt i små rum.
Se mer

Värt att veta om Bluetooth-högtalare

 • Äkta hifi med stora och autentiska musikupplevelser i stereo kräver alltid en bra förstärkare och två separata högtalare. Bluetooth-högtalaren är ett behändigt komplement på de platser där du bara vill kunna lyssna på musik i bakgrunden på ett smidigt sätt.
 • Kontrollera batteritiden om du ska använda din högtalare mycket när du är på språng. Här kan det vara stora skillnader mellan olika modeller.
 • Med IP-koderna kan du se exakt hur vatten- och dammtät din högtalare är.
 • En del högtalare kan lagra parkopplingen för ända upp till åtta Bluetooth-apparater (t.ex. smartphones). Det här gör att du och dina vänner enkelt kan spela låtar via samma högtalare.
 • En del Bluetooth-högtalare kan ladda din mobil med ny ström via USB medan den spelar. Men då blir såklart högtalarens batteritid kortare.
 • Med NFC behöver du bara röra vid en NFC-kompatibel högtalare med din smartphone – sen är du redo att spela musik trådlöst (fungerar endast med Android).

Se Bluetooth
högtalare

Sonos Roam Trådlös högtalare med batteri
Sonos Roam
Trådlös högtalare med batteri
2 198:- / st.