Hopp til innhold

Stort ljud med Sonos 
I stereo

En trådlös högtalare är bra – två riktiga hifi-högtalare är mycket bättre! På HiFi Klubben är vi experter på att ge dig både stort ljud och Sonos härliga möjligheter i en kompakt minianläggning.

Stereo
med Sonos One

Med Sonos får du väldigt enkelt trådlös musik i alla rum du vill. Men du förtjänar minst en plats i ditt hem där du verkligen kan njuta av stort, härligt ljud som får alla små hårstrån att ställa sig på ända. Då blir musiken nämligen en upplevelse istället för bara bakgrundsljud. Du har två öron för att höra saker och ting rätt – och därför ska du ha en Sonos-lösning som ger dig riktig hifi med två högtalare!

Mycket bättre ljud med två högtalare

En enda trådlös högtalare kan låta alldeles utmärkt, men den kan aldrig ge dig djup och perspektiv i musiken, oavsett hur bra den här. En riktig stereoljudbild kräver alltid två separata högtalare med ett visst inbördes avstånd, så att de små ljudskillnaderna i höger och vänster kanal får plats att skapa sin magiska 3D-effekt.

Om du vill ha en 100 procent trådlös Sonos-lösning för stereo kan du via appen skapa en uppsättning där två Sonos-högtalare spelar höger respektive vänster kanal. Det ger dig en mycket mer spännande musikupplevelse, samtidigt som du kan få mer tryck i ljudet än med bara en högtalare. Två Sonos One fungerar fint i ett litet rum, till exempel ett kök eller hemmakontor, och om du har ett större rum eller vill spela riktigt högt kan du välja två stycken av den större Sonos Five. Då har du tillräckligt med kraft även om du ska ha fest.

Mätt i ljudkvalitet till priset är lösningen med två trådlösa Sonos-högtalare dock förhållandevis ganska dyr, och ljudet är också kraftigt manipulerat via den inbyggda digitala signalprocessorn (DSP). Det finns en mycket bättre lösning  om du vill ha äkta hifi-stereo, nämligen den kompakta trådlösa musikanläggningen Sonos Amp tillsammans med ett par riktiga hifi-högtalare.

Sonos
AMP

Sonos Amp är fullmatad med kraft och smarta funktioner som lyfter din upplevelse till nästa nivå. 2 x 125 watt räcker gott för att driva ett par riktigt bra hifi-högtalare, och du får till på köpet HDMI-ingång. Det betyder att du kan koppla in din TV med automatisk på/av, få optimal digital ljudkvalitet och reglera ljudstyrkan via din TV:s fjärrkontroll. Sedan har du både stort ljud och smidig användning.

Som pricken över i kan du dölja Sonos Amp bakom luckan i en TV-möbel eller i ett teknikskåp om du vill kunna inreda stilrent.
Se AMP här

Sonos Amp – den rätta hifi-lösningen

Sonos Amp är en komplett minianläggning med precis samma smidiga smartphone-styrning som Sonos populära trådlösa högtalare. Men här får du samma stora fina ljud som hos en gammal hederlig stereoanläggning på köpet. Det här är ett enkelt och genialt recept som du kommer att ha glädje av i åratal. Det är en perfekt lösning i vardagsrummet, och du kan fortfarande komplettera med stora och små trådlösa Sonos-högtalare i hur många rum du vill.

Stereo
via Sonos Appen

Det är enkelt att få Sonos högtalare att spela i stereo via Sonos egna app. Det kräver bara att du har två Sonos-högtalare av samma typ och att båda högtalarna har lagts till i systemet som separata rum. Gör sedan följande i Sonos-appen på din telefon:

 • Öppna Sonos Appen.
 • Under fliken ”inställningar” välj ”system”.
 • Under ”Produkter”, välj en av de högtalarna du vill använda i ditt stereopar.
 • Tryck på konfigurera Stereo Par (eller Skapa Stereo Par om du använder Sonos S1 Controller) och följ instruktionerna i appen.
 • Det går snabbt och plötsligt låter din musik mycket bättre. Om du ändå har problem med inställningen kan du ta en titt i din lokala HiFi Klubben-butik. Vi hjälper dig gärna att få det att lira.

  Vi gör Sonos bättre

  När du köper Sonos Amp på HiFi Klubben kan du välja mellan fler än 350 olika högtalare. På andra ställen kan du kanske välja mellan tre – om du har tur. Det här gör att vi kan skräddarsy en lösning som passar just din inredning och din plånbok.

  Vi har också sålt Sonos i fler år än någon annan, vilket gör att vi kan ge dig de bästa valmöjligheterna och den bästa vägledningen innan du slår till. Och du får 3 års medlemsgaranti på allt utan att det kostar dig en krona extra.

  Kort sagt: Vi gör Sonos bättre – kom in på HiFi Klubben och upplev skillnaden!

  Sonos