Hopp til innhold

Få stort ljud med
Sonos

En trådlös högtalare är bra - två riktiga högtalare är mycket bättre! På HiFi Klubben är vi experter på att förse dig med både coolt ljud och alla trådlösa Sonos-läckerheter i ett kompakt minisystem.

Med Sonos får du väldigt enkelt trådlös musik i alla rum du vill. Men du förtjänar minst en plats i ditt hem där du verkligen kan njuta av stort, härligt ljud som får alla små hårstrån att ställa sig på ända. Då blir musiken nämligen en upplevelse istället för bara bakgrundsljud. Du har två öron för att höra saker och ting rätt – och därför ska du ha en Sonos-lösning som ger dig riktig hifi med två högtalare!

Sonos Amp är en komplett minianläggning med precis samma smidiga smartphone-styrning som Sonos populära trådlösa högtalare. Men här får du samma stora fina ljud som hos en gammal hederlig stereoanläggning på köpet. Det här är ett enkelt och genialt recept som du kommer att ha glädje av i åratal. Och du kan fortfarande komplettera med stora och små trådlösa Sonos-högtalare i hur många rum du vill.

Vi gör Sonos bättre

När du köper Sonos på HiFi Klubben kan du välja mellan fler än 350 olika högtalare. På andra ställen kan du kanske välja mellan tre – om du har tur. Det här gör att vi kan skräddarsy en lösning som passar just din inredning och din plånbok.

Vi har också sålt Sonos i fler år än någon annan, vilket gör att vi kan ge dig de bästa valmöjligheterna och den bästa vägledningen innan du slår till. Och du får 3 års äkta garanti på allt utan att det kostar dig en krona extra.

Kort sagt: Vi gör Sonos bättre – kom in på HiFi Klubben och upplev skillnaden!

Välg en riktig Sonos Hi-Fi anläggning