HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

AudioQuest Saturn BiWire Jumpers Högtalarkabel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /paket
 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
AudioQuest Saturn BiWire Jumpers Högtalarkabel

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} paket

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Saturn BiWire Jumpers är en snabb väg till hörbart bättre ljud om dina högtalare har bi-wire-anslutningar med metallbyglar mellan de två terminalerna. Både för banan- och spadkontakter, levereras i par om 4.

AudioQuest Saturn BiWire Jumpers – högkvalitativa jumper-kablar i PSC-koppar för högtalare med bi-wire-terminaler

 • För högtalare med bi-wire-terminaler
 • Exklusiva ledare i massiv koppar av typen PSC+ (Perfect-Surface Copper+) 
 • Solida kopparkontakter med silverpläterade kontaktytor
 • Monterad på ett ögonblick en gång för alla
 • Kan beställas i valfri spad/banan-konfiguration

Saturn BiWire Jumpers är högkvalitativa jumper-kablar som du kan använda till att koppla ihop de två terminalparen på en High End-högtalare med bi-wire-anslutningar. De här terminalerna ska kopplas ihop inbördes om du av någon anledning föredrar single-wire-högtalarkablar. Och det är det många som gör.

För det här ändamålet använder högtalartillverkarna i regel guldpläterade metallbyglar. Men även om de är snygga är de inte helt optimala när det gäller att leda en komplex ljudsignal. Genom att använda AudioQuests exklusiva jumperkablar slipper du den ljudförsämring byglarna orsakar, och får ut maximalt av både dina single-wire-högtalarkablar och resten av anläggningen.

Ledare i PSC+-koppar och exklusiva silverpläterade kontakter
Saturn har ledare i ultraren PSC+-koppar (Perfect-Surface Copper+). Den här metallen har AudioQuest bearbetat för att få fram en extremt jämn yta, och det är just längs ytan merparten av signalen färdas. PSC+-koppar har en ledningsförmåga som överträffar alla andra koppartyper, även utan silverplätering. Kontakterna har också ett utförande i ren koppar med silverpläterade kontaktytor – en lösning med ännu bättre ledningsförmåga än den vanliga guldpläteringen.

Saturn BiWire Jumpers finns som standard i spade-till-banan-version och levereras i uppsättningar om 4 stycken. Andra konfigurationer kan tas hem på beställning.

Obs! HiFi Klubben kan leverera hela sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida, så tar vi hem den åt dig.

Specifikationer

 • Jumper-kabel för att koppla ihop bi-wire-terminaler på högtalare
 • Triple-SST Hyperlitz-geometri
 • Ledarmaterial: Massiv PSC+-koppar (Perfect-Surface Copper+)
 • Silverpläterade kontakter i ren koppar 
 • Längd: ca 20 cm inkl. kontakt
 • Färg: Svart/röd
 • Anslutning: spade > banan (andra konfigurationer kan levereras på beställning)

Obs! HiFi Klubben kan leverera hela sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida, så tar vi hem den åt dig.

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning